Auton vuokraus alueella Antony

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Antony

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Massy/Antony alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Antony

Sixt Antony tarjoaa kattavan autovalikoiman matkallesi

Sixt Antony tarjoaa kattavan autovalikoiman matkallesi

Sixt Autovuokraamo Antony toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Ranskaan! Me tarjoamme sinulle laadukkaat vuokra-autovaihtoehdot kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten liikematkalla tai lomareissulla, meiltä löytyy laaja valikoima tunnettujen merkkien uusia automalleja, joihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme. Laadukkailla henkilöautoilla ja farmareilla matkaat taloudellisesti kohteeseesi tai päiväretkillesi, komeat maasturit sopivat vaativaankin makuun sekä maastoon ja näyttävät urheilu- ja avoautot vievät tyylikkäästi perille. Kattavaan valikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuillamme tai Sixtin mobiilisovelluksessa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua myös viikon jokaisena päivänä löytämään oikean vuokra-auton tälle matkalle.Sixt Autovuokraamo Antony tarjoaa kattavan vuokra-autovalikoiman tunnettujen merkkien uusista malleista, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Varaustasi voit kuitenkin höystää laadukkailla lisäpalveluillamme, jotka tekevät matkastasi entistä helpomman. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Mikäli suunnitelmissasi on tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, jotka mahdollistavat vapaasti suunniteltavat mielenkiintoiset reittivalinnat. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet turvaamaan perheen pienimpien ajomatkat. Jos seurueesta löytyy useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan kilometrejä sekä ajonautintoa. Kattavat vakuutuksemme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat mielenrauhaa ajomatkoille. Sixt Antony haluaa tehdä matkastasi ikimuistoisen ja oman vuokra-autosi voit varata jo tänään verkkosivuiltamme!
Antony tarjoaa monipuoliset nähtävyydet Sixtin vuokra-autolla

Antony tarjoaa monipuoliset nähtävyydet Sixtin vuokra-autolla

Viehättävä Antonyn kaupunki sijaitsee vain noin 11 km päässä Pariisin keskustasta, joten kaupungista on siis helppo lähteä vierailemaan myös Ranskan pääkaupungissa, joka tarjoaa tunnetut nähtävyydet Eiffel-tornista Louvreen sekä houkuttelevat ravintolat ja kahvilat. Antony tarjoaa myös laajan valikoiman ravintoloita, kulttuurielämyksiä sekä erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Etenkin kaupungista löytyvät kauniit puistot ja puutarhat löytyvät Antonysta, joissa kannattaa vierailla ja nauttia aurinkoisista päivistä. Voitkin siis helposti Sixtin vuokra-autolla kiertää Antonyn nähtävyydet ja tutustua lähialueeseen oman aikataulusi mukaisesti, sillä autonvuokraus Antonyssa tarjoaa sinulle vapauden suunnitella omat aikataulusi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse oma Sixtin vuokra-autosi jo tänään!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Antony
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Antony?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Antony sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Antony.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Antony?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Antony. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 875 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Antony
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Antony?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Antony?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Antony?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Antony

Näytä lisää