Autonvuokraus
Asnières-sur-Seine
Piilota
Ranska // Asnières-sur-Seine
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Asnières-sur-Seine

Sixt Autovuokraamo Asnière-sur-Seinessä on oivallinen paikka aloittaa matkasi Pariisissa. Olipa kyseessä sitten työmatka tai kaupunkiloma, tai jos tarvitset vuokra-auton muutamaksi päiväksi muuten vain, autovuokraamomme Asnière-sur-Seinessä on varma valinta. Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1912. Euroopan laajin valikoima vuokra-autoja varmistaa sen, että voimme tarjota sinulle juuri sopivimman vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Sixt Autovuokraamo Asnière-sur-Seinen vuokra-autovalikoimaan kuuluvat niin kaupunkiajoon kätevät taloudelliset henkilöautot ja luotettavat farmarit, luksusta henkivät urheilu- ja avoautot, vaativammille reiteille ja vuoristoon sopivat maasturit kuin tilavat pakettiautot. Kun valitset autonvuokrauksen Asniére-sur-Seinessä, valitset laatua ja osaavaa asiakaspalvelua.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Autonvuokraus
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla näet ja koet enemmän

Autonvuokraus Asnière-sur-Seinessä on vaivatonta ja nopeaa, kun teet varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme valitsee kalustostamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaanvan vuokra-auton Asnière-sur-Seinessä. Huomaathan kuitenkin, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä mallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Vuokra-autokalustoomme Asnière-sur-Seinessä kuuluvat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Voit myös valita kattavasta valikoimasta lisäpalveluja Asnière-sur-Seinen-autonvuokrauksesi yhteydessä. GPS-navigointilaitteen avulla löydät määränpääsi helposti ja säästät näin aikaa työ- tai lomamatkallasi. Perheen pienimmät matkustavat mukavammin lastenistuimessa tai istuinkorokkeella. Valittavana on myös erilaisia lisäturvaa tuovia vakuutuksia, joiden avulla voit jatkaa matkaasi luottavaisin mielin.

Asnière-sur-Seine ja ympäristö tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Yksi Pariisin lähiöistä, Asnière-sur-Seine, on oivallinen tukikohta matkallasi Ranskan pääkaupunkiin. Mikäli olet matkalla työn puitteissa, kauneus- ja muotiteollisuudesta tunnettu Asniére-sur-Seine tarjoaa erinomaiset yhteydet eri kohteisiin, kuten L'Orealin ja Luis Vuittonin konttoreihin. Vuokra-auto Asniére-sur-Seinessä on mainio valinta myös lomailijoille, sillä täältä ajat kätevästi esimerkiksi 17 kilometrin päässä sijaitsevaan Versaillesin palatsiin ihailemaan maailmankuulua peilisalia, voit viettää päivän tai kaksi tutustuen Louvren museon kokoelmiin vain seitsemän kilometrin päässä Asniére-sur-Seinestä, tai nauti ilta-ajelusta Pariisin valoissa Seinen rannalla Arc de Triomfin alla ja Eiffel-tornin katveessa. Ihastu Ranskaan ja Pariisiin vuokraamalla auto Sixtiltä Asnière-sur-Seinessä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service