Autonvuokraus
Athis Mons
Piilota
Ranska // Athis Mons
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Athis Mons

Tervetuloa autovuokraamoomme Athis-Monsissa! Sixt Autovuokraamo Athis-Mons on täyden palvelun autovuokraamo. Kansainvälinen Sixt toimii 105 maassa, ja pelkästään esimerkiksi Suomessa toimipisteitä on yli 50. Autonvuokraus Athis-Monsissa on mukavan vaivatonta tehdessäsi varauksen etukäteen netissä. Autokalustomme kattaa vuokra-autot Athis-Monsissa aina taloudellisista henkilöautoista luotettaviin farmareihin ja tilaviin pakettiautoihin. Oli matkasi tarkoitus mikä hyvänsä, autonvuokraus Athis-Monsissa tuo matkallesi vapautta liikkua oman aikataulusi mukaan. Toimipisteemme sijaitsee lyhyen automatkan päässä Pariisi-Orly lentokentästä, ja Pariisin keskustaan on matkaa noin 17 kilometriä. Autonvuokraus Athis-Monsissa on siis erinomainen tapa aloittaa lomailu Pariisissa, vai voit tutustua paikalliseen ympäristöön laajemmin vuokra-autolla, vaikka asuisitkin paikan päällä pysyvästi.

 
 • Athis-Mons
  35 rue Henri Pinson
  91200 Athis-Mons

  ma.07:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  ti. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Athis-Mons

  Sixt Autonvuokraus
  35 rue Henri Pinson
  91200 Athis-Mons

  ma.07:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  ti. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt vuokra-autolla matkanteko taittuu huoletta

Asiantunteva henkilökunta palvelee sinua Autovuokraamo Athis-Monsissa. Tee varaus ennakkoon netissä tai puhelimitse ja pääset matkaan heti avaimet käteen saatuasi. Vuokra-autokalustoomme kuuluu monipuolinen valikoima taloudellisia henkilöautoja, luotettavia maastureita ja tilavia pakettiautoja. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, tai mikäli tarvitset auton esimerkiksi muuttokuormaa varten, autonvuokraus Sixtiltä Athis-Monsissa on varma valinta. Voit lisäksi valita palvelupakettiisi lisäturvaa eri vakuutusvaihtoehdoista. Mukavuutta matkallesi saat lisäpalveluista, jotka voit halutessasi sisällyttää vuokrapakettiin. Näihin lukeutuvat muun muassa GPS-navigaattori, lisäkuljettajat sekä esimerkiksi lastenistuimet perheen pienimmille tai lumiketjut talviajoon. Huomaathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan auton haluamastasi kategoriasta.

Autonvuokraus Athis-Monsissa on varma valinta matkallesi

Athis-Mons on Pariisin keskustasta noin 17 kilometrin päässä sijaitseva lähiö. Athis-Mons on siis erinomainen lähtöpiste Pariisin matkalle, tai jopa pidemmälle reissulle muualle Ranskaan. Kunnan alueella sijaitsee myös Pariisi-Orlyn lentokenttä, joten alueella on hyvät yhteydet myös kansainvälisesti. Vuokra-autolla pääset kätevästi vierailemaan Pariisin keskustassa ja ihailemaan Seine-joen varrella sijaitsevia nähtävyyksiä, kuten Eiffel-tornia ja kuuluisaa Notre Damen katedraalia. Pysähdy Montmartrelle nauttimaan lounasta yhdessä tämän pittoreskin ja historiallisen taiteilijakorttelin viihtyisistä kahviloista. Voit myös tehdä matkan Louvren taidemuseoon, joka on vain vajaan 20 kilometrin matkan päässä Athis-Monsista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service