Autonvuokraus
Aulnat
Piilota
Ranska // Aulnat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aulnat

Autovuokraamomme keskellä Ranskaa sijaitsevassa Aulnatissa palvelee sinua Clermont-Ferrandin lentokentän yhteydessä. Sixt Autovuokraamo Aulnat on oivallinen valinta, kun haluat luotettavan ja kilpailukykyisen palveluntarjoajan autonvuokraukselle. Sixt on kansainvälinen ketju, joka perustettiin jo vuonna 1912 ja toimii nykyisin 105 maassa ympäri maailman. Valitessasi autonvuokrauksen Aulnatissa valitset siis luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, jonka ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle paikan päällä ja puhelimessa. Kun teet varauksesi ennakkoon puhelimitse tai verkossa, pääset matkaan heti noudettuasi avaimet toimipisteestämme. Sixt Aulnat tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja taloudellisista henkilöautoista luotettaviin farmareihin, luksusluokan urheilu- ja avoautoihin, vaativaan ajoon sopiviin maastureihin sekä esimerkiksi perhelomalle sopiviin pakettiautoihin.

 
 • Clermont-Ferrand Lentoasema
  Aeroport Clermont-Ferrand
  63510 Aulnat

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Clermont-Ferrand Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport Clermont-Ferrand
  63510 Aulnat

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Matka Alpeille voi alkaa Aulnatista

Sixt Autovuokraamo Aulnat palvelee tarjoten kilpailukykyisiä hintoja, laadukasta asiakaspalvelua sekä laajan valikoiman vuokra-autoja. Autokalustomme kattaa niin henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit kuin pakettiautotkin. Vuokra-auto Aulnatissa on kätevä ratkaisu, kun suunnittelet automatkaa yli Alppien tai ympäri Ranskan. Tee varauksesi ennakkoon netissä tai puhelimitse ja saat vuokra-auton käyttöösi heti avaimet noudettuasi. Sixtin lisäpalveluista voit halutessasi valita palvelupakettiisi myös lisäturvaa eri vakuutusvaihtoehdoista. Lisävarusteet tuovat mukavuutta matkallesi, esimerkiksi näppärän GPS-navigaattorin avulla paikannat sijaintisi ja löydät määränpääsi helpommin, kun taas perheen pienimmät matkustavat mukavammin, kun valitset mukaan lastenistuimen tai vauvan turvakaukalon. Asiantunteva henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton valikoimastamme. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä automallia, vaan voimme ainoastaan toimittaa vuokra-auton haluamastasi kategoriasta.

Aulnatista matka kaikkialle Ranskaan taittuu Sixtin vuokra-autolla

Auvergne-Rhône-Alpesin maakunnassa sijaitseva Aulnat on Ranskan napa, josta on oivalliset yhteydet kaikkialle Ranskaan. Paikallisiin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa Clermont-Ferrandin upea kaksitorninen katedraali sekä suuraukio Place de Jaude. Lähistöllä sijaitsee myös Auvergnen alueen korkein huippu, Puy de Dome, joka on oivallinen kohde retkeilylle ja patikoinnille. Olipa matkasi tarkoitus sitten rentouttava automatka halki Ranskan maaseudun perheen parissa tai työmatka Keski-Ranskassa, Sixt Autovuokraamo Aulnat tarjoaa ensiluokkaista palvelua laajan valikoiman eri vaihtoehtoja sisältävän autokaluston.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service