Autonvuokraus
Beauvais
Piilota
Ranska // Beauvais
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beauvais

Edulliset hinnat, monipuolinen valikoima vuokra-autoja sekä pitkät perinteet omaava laadukas ja ystävällinen palvelu tekevät asioinnistasi Sixt Autovuokraamo Beauvaisissa miellyttävää ja helppoa. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai ota yhteyttä puhelimitse ja saat vuokra-auton avaimet käteen Beauvaisin-toimipisteessämme varauksen tehtyäsi. Taloudelliset henkilöautot, luotettavat maasturit ja tilavat farmarit ovat kaikki osa autokalustoamme. Otathan kuitenkin huomioon, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia käyttöösi, vaan osaava henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokra-auton haluamastasi kategoriasta autovuokraamostamme Beauvaisissa. Autonvuokraus Beauvaisissa onkin erinomainen ratkaisu, olitpa sitten reissussa perheen parissa, lomalla ystävien kanssa tai työmatkalla. Tervetuloa kokemaan kansainvälisesti tunnustetun Sixtin laadukas palvelu Beauvaisissa!

 
 • Beauvais Lentoasema
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  ma. - pe.08:30 - 21:30
  la.08:30 - 20:00
  su.14:00 - 19:00
  Juhlapyhä14:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Beauvais Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport de Beauvais Tillé
  60000 Beauvais

  ma. - pe.08:30 - 21:30
  la.08:30 - 20:00
  su.14:00 - 19:00
  Juhlapyhä14:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-auto vie sinut sinne minne haluat

Sixt Autovuokraamoilla on pitkä historia, joka ulottuu aina vuoteen 1912. Saksassa perustettu perheyritys on nykyisin 105 maahan levinnyt ketju, jonka toimipisteet palvelevat suurimmissa kaupungeissa ja lentokenttien sekä rautatieasemien läheisyydessä. Autovuokraamomme Beauvaisissa tarjoaa käyttöösi valikoiman vuokra-autoja luotettavista maastureista aina taloudellisiin henkilöautoihin ja tilaviin farmareihin. Olitpa matkalla perheen kanssa, ystävien kesken, tai yksin työasioissa, varaamalla Sixt vuokra-auton Beauvaisissa valitset laatua, luotettavuutta ja vapautta matkallesi. Tee varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme tai ota yhteyttä puhelimitse ja saat avaimet vuokra-autoosi toimipisteestämme varauksen tehtyäsi. Vuokra-auto on valmis käyttöösi. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Lisäturvaa matkallesi tarjoavat erilaiset vakuutukset, ja mukavuutta saat valitsemalla valikoimasta lisäpalveluja.

Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla Beauvaisissa

Pohjois-Ranskassa sijaitseva Beauvais on sopiva kohde, kun haluat kokea Ranskan parhaat puolet monipuolisesti ja kattavasti. Vajaan 60.000 asukkaan kaupunki tarjoaa vierailijoille kaikki ranskalaisen pikkukaupungin nähtävyydet upeine goottilaisine katedraaleineen ja monine museoineen. Pariisista 75 kilometriä pohjoiseen sijoittuva Beauvais on myös oivallinen kohde, kun haluat vierailla Pariisissa, mutta koko loman viettäminen Ranskan pääkaupungissa ei houkuta. Kaupungin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Cathedrale de Saint Pierre de Bauvais ja sen upea astrologinen kello, sekä kaupungin ulkopuolella Troissereuxin kylässä sijaitseva Château de Troissereux'n linna.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service