Autonvuokraus
Bergerac
Piilota
Ranska // Bergerac
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergerac

Autonvuokraus Sixtiltä Bergeracissa avaa oven Ranskan teille! Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1912. Euroopan laajin valikoima vuokra-autoja varmistaa sen, että voimme tarjota sinulle juuri sopivimman vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan haluamastasi kategoriasta. Autovuokraamo Bergeracissa on oivallinen valinta, olipa kyseessä sitten työmatka tai kaupunkiloma, tai jos tarvitset vuokra-auton muutamaksi päiväksi muuten vain. Autonvuokraus Bergeracissa käy kätevästi, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuilamme tai puhelimitse. Autovalikoimaaamme autovuokraamossamme Bergeracissa kuuluvat niin kaupunkiajoon kätevät taloudelliset henkilöautot ja luotettavat farmarit, luksusta henkivät urheilu- ja avoautot sekä vaativammille reiteille ja vuoristoon sopivat maasturit. Kun valitset autonvuokrauksen Bergeracissa, valitset edullisen hintatason lisäksi laatua ja osaavaa asiakaspalvelua.

 
 • Bergerac Perigord Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tie vapauteen on avoin Sixtin vuokra-autolla

Laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu Sixt tarjoaa ystävällistä ja osaavaa palvelua myös autovuokraamossamme Bergeracissa. Helpoiten autonvuokraus sujuu, kun teet varauksesi ennakkoon netissä tai puhelimitse. Voit noutaa vuokra-auton Bergeracin-toimipisteestä varauksen tehtyäsi. Huomioithan kuitenkin, että emme voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, vaan osaava henkilökuntamme valitsee autokalustostamme juuri sinun tarpeitasi vastavan vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta. Sixt Bergeracin valikoimaan kuuluvat niin ikään henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Vuokrapakettiisi on mahdollista lisätä erilaisia lisäpalveluja, kuten esimerkiksi GPS-navigaattori, lisäkuljettajia sekä lasten turvaistuimia. Hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Lisäturvaa matkallesi saat valitsemalla lisävakuutuksen palvelupakettiisi.

Sixtin vuokra-autolla seikkailet vapaasti Bergeracissa

Luoteis-Ranskassa sijaitseva Bergerac tunnetaan ehkä parhaiten Edmond Rostandin näytelmästä Cyrano de Bergerac. Kaupungista löytyykin jopa kaksi Cyrano de Bergeracin patsasta, vaikka tuo sankari ei Bergeracissa koskaan asunutkaan. Dordogne-joen rannalla lepäävä Bergerac on vanha markkinapaikka, joka kätkee sisälleen muun muassa keskiaikaisen keskikaupungin. Tämä vanha kaupunki eli vielle ville onkin yksi kohokohdista vieraillessasi Bergeracissa. Keskikaupungilla sijaitsevan Maison de Vin de Bergeracin luostarissa järjestetään usein konsertteja, ja joulun aikoihin alueella voi ihastella perinteistä markkinahumua joulutorin muodossa. Vanhan kaupungin ulkopuolelle rakentuneessa uudemmassa kaupungissa puolestaan voi nauttia maittavia ruokia ja juomia moderneissa kahviloissa ja ravintoloissa ja ihastella Dordogne-joen maisemia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service