Autonvuokraus
Bergerac Perigord Lentoasema
Piilota
Ranska // Bergerac // Bergerac Perigord Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bergerac Perigord Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Route d'Agen
  24100 Bergerac FR +33-553576166
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EGC
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Sixtin autonvuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalla

Sixt Autovuoraamo Bergerac Perigordin lentoasemalla vuokraa edullisia ja laadukkaita ajoneuvoja moniin eri tarpeisiin. Valikoimissamme on niin kaupunkiajoon sopivia henkilöautoja kuin haasteellisimmissa maastoissa käteviä maastureitakin. Isomman seurueen matkailuun suosittelemme tilavia farmareita. Autovuokraamostamme on saatavilla myös näyttäviä urheilu- ja avoautoja, joilla teet matkan aikaisista ajokokemuksistasi täysin ainutlaatuisia. Autonvuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalla on helppoa ja nopeaa. Saavuttuasi perille, seuraa vain meidän opasteita toimipisteellemme, joka sijaitsee lentokentän alueella Ageniin vievän tien varrella. Saat varaamasi autokategorian mukaisen vuokra-auton ja mahdolliset lisäpalvelut käyttöösi toimistomme aukioloaikoina. Valitettavasti emme vuokraa tiettyjä automerkkejä tai -malleja, mutta saat nauttia matkastasi melko uuden ajoneuvon kyydissä, koska vuokra-autojemme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja.

Mutkatonta autonvuokrausta Bergerac Perigordin lentoasemalla

Bergerac Perigordin lentoasema EGC sijaitsee Dordognen alueella, kolme kilometriä samannimisen kaupungista. Ajomatka lentoasemalta kaupunkiin kestää vain muutaman minuutin, riippuen liikenteen vilkkaudesta. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Bergerac-Roumanière Airport. Kun noudat vuokra-autosi lentoaseman toimipisteestä, kannattaa huomioida aukioloaikamme. Osa Sixtin autovuokraamoista toimii myös aukioloaikojen ulkopuolella lisäpalveluna, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustella mahdollisuutta tähän lisäpalveluun. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattori, lastenistuin, lisäkuski ja vakuutus. Suosittelemme varaamaan ainakin GPS-navigaattorin, mikäli Keski-Ranskan alue ei ole entuudestaan sinulle tai matkaseurueellesi tuttua seutua. Lisäkuskin avulla voit keventää omaa ajotaakkaa ja luottaa paikallisen kuskin tietoon ja tärppeihin alueesta. Perhematkailijoita illahduttaa näppärät Isofix-kiinnityksellä toimivat lastenistuimemme. Niiden kiinnitys ja irrotus käy käden käänteessä, minkä ansiosta poikkeaminen eri matkakohteissa sujuu vaivattomasti koko perheeltä.

Huristele vuokra-autolla Bergerac Perigordin lentoasemalta suoraan Ranskan sydämeen

Autovuokraus Bergerac Perigordin lentoasemalta antaa hyvät mahdollisuudet tutustua koko Keski-Ranskan alueeseen tai ehkä vähän pidemmällekin, varsinkin jos olet varannut ajoneuvoosi vapat kilimetrit. Perigordin alueen suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluvat ihastuttavat viinitilat, keskiaikainen vanha kaupunki, Pelissièren aukio ja Maison des Vins -viinihuoneet sekä useat paikalliset kulttuurikohteet museiosta taidenäyttelyihin. Näihin toisistaan välillä melko etäälläkin sijaitseviin paikkoihin pääset parhaiten tutustumaan omassa rauhassa vuokra-auton kyydissä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bergerac Perigord Lentoasema EGC Route d'Agen 24100 Bergerac 44.821870, 0.515146 +33-553576166

Sixt-toimipiste Bergerac Perigord Lentoasema EGC

Route d'Agen
24100 Bergerac
 
Puhelinnro +33-553576166

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service