Autonvuokraus
Bordeaux Lentoasema
Piilota
Ranska // Bordeaux // Bordeaux Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bordeaux Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenue René Cassin
  33700 Merignac FR +33-556340815
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BOD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Bordeauxin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Bordeauxin lentoasemalla tarjoaa runsaasti erilaisia vuokra-autoja. Kattavasta valikoimastamme löytyy kaikkea mahdollista edullisista kaupunkiautoista luksusautoihin. Meiltä saat tavalliset henkilöautot, tilavat perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin minibussit ja pakettiautotkin. Jos haluat lomaltasi jotakin enemmän, voit vuokrata urheiluauton tai luksusauton. Automme on varustettu aina kaikilla uusimmilla varusteluilla ja niistä löytyvät tietenkin niin ilmastointi kuin turvatyynytkin. Tarvittaessa vuokraan voi lisätä vaikkapa lastenistuimen tai navigaattorin. Jos haaveissa on lähteä pidemmälle reissulle, on rajoittamattomat kilometrit kuin luotu sinulle. Kolarin tai vaikka auton rikkoutumisen varalta sinä voit lisätä vuokraasi täysvakuutuksen. Tätä voidaan suositella nuorille kuljettajille. Sixtin vuokra-auton avulla pääset jatkamaan matkaasi joko suoraan hotellille tai minne ikinä tahdotkin. Kun saavut Bordeauxin lentoasemalle, eli BOD, suunnista vain meidän toimipisteellemme. Ennakkoon varattujen autojen vuokrausprosessi hoituu nopeasti. Ennen auton varausta kannattaa kuitenkin huomioida, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian.

Autonvuokraus Bordeauxin lentoasemalta onnistuu käden käänteessä

Bordeauxin lentoasema, joka tunnetaan lempinimellä Mérignac, sijaitsee Mérignacin alueella 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoaseman kautta kulkee melkein kuusi miljoonaa turistia joka vuosi. Toimipisteemme sijaitsee pohjakerroksessa terminaalissa A. Huomaat meidän oranssin logomme jo kaukaa. Toimipisteelle voi palauttaa auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palautusaika täytyy tosin sopia etukäteen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on jotain kysyttävää. Autamme mielellämme.

UNESCON maailmanperintökohteeseen tutustuminen vuokra-autolla

Autonvuokraus Bordeauxin lentoasemalla on tehty helpoksi. Varaa vain vuokra-auto Bordeauxin lentoasemalta netistä tai puhelimitse, nouda se toimipisteeltämme ja lähde tutustumaan kaupunkiin. Tämä kaunis Ranskan lounaisrannikolla sijaitseva satamakaupunki on merkitty myös UNESCON maailmanperintökohteeksi. Kaupunki on tunnettu viineistään ja viinitilat ovatkin vierailemisen arvoisia kohteita. Sinäkin voit ottaa auton alle ja ajaa viinitilalle tutustumaan viinien tekemiseen. Jalkapallosta kiinnostuneet taas suuntaavat Matmut Atlantiquea, joka on paikallisen joukkueen Football Club des Girondinsin kotistadion. Kaupungissa riittää tekemistä ja nähtävää kaikenikäsille. Vuokra-autolla pääset näkemään enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bordeaux Lentoasema BOD Avenue René Cassin 33700 Merignac 44.830456, -0.699350 +33-556340815

Sixt-toimipiste Bordeaux Lentoasema BOD

Avenue René Cassin
33700 Merignac
 
Puhelinnro +33-556340815

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

parking loueurs
33700 Mérignac
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service