Autonvuokraus
Bouguenais
Piilota
Ranska // Bouguenais
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bouguenais

Toimipisteemme Bouguenaisissa palvelee sinua Nantes Atlantiquen lentokentän läheisyydessä. Sixt Autovuokraamo Bouguenais on mainio valinta, kun haluat luotettavan ja kilpailukykyisen palveluntarjoajan autonvuokraukselle edullisin hinnoin. Autovuokraamomme Bouguenaisissa tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja taloudellisista henkilöautoista luksusluokan urheilu- ja avoautoihin, vaativaan ajoon sopiviin maastureihin sekä esimerkiksi perhelomalle sopiviin tilaviin farmareihin. Valitessasi autonvuokrauksen Bouguenaisissa valitset siis luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, jonka ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle sekä paikan päällä että puhelimessa. Tehdessäsi varauksesi ennakkoon puhelimitse tai verkossa pääset matkaan heti noudettuasi avaimet toimipisteestämme. Sixt on saksalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1912, ja toimii nykyisin 105 maassa ympäri maailman. Valitsemalla Sixtin vuokra-auton valitset siist perinteitä kunnioittavaa laatua ja luotettavaa palvelua.

 
 • Nantes Atlantique Lentoasema
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.08:00 - 22:30
  su.10:00 - 23:30
  Juhlapyhä10:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nantes Atlantique Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.08:00 - 22:30
  su.10:00 - 23:30
  Juhlapyhä10:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laaja valikoima vuokra-autoja ja palveluja Sixtiltä

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua Sixt Autovuokraamo Bouguenaisissa. Autokalustoomme kuuluu monipuolinen valikoima taloudellisia henkilöautoja, luotettavia maastureita, tilavia farmareita ja luksusluokan urheilu- ja avoautoja. Tee varaus ennakkoon netissä tai puhelimitse ja pääset matkaan heti avaimet käteen saatuasi. Olitpa sitten työ- tai lomamatkalla, Sixt Autovuokraamo on varma valinta. Voit lisäksi valita palvelupakettiisi lisäturvaa eri vakuutusvaihtoehdoista. Mukavuutta matkallesi saat lisäpalveluista, jotka voit halutessasi sisällyttää vuokrapakettiin. Näihin lukeutuvat muun muassa GPS-navigaattori, lisäkuljettajat sekä esimerkiksi lastenistuimet perheen pienimmille tai lumiketjut talviajoon. Huomaathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan osaava ja ystävällinen henkilökuntamme valitsee juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan auton haluamastasi kategoriasta.

Laatua ja luotettavuutta Sixt Autovuokraamosta Bouguenaisissa

Nantesin kaupungin lähettyvillä Länsi-Ranskassa sijaitseva Bouguenais on erinomainen vaihtoehto matkakohteeksi, kun haluat hyvät yhteydet niin Ranskassa kuin ulkomaille. Bouguenaisissa sijaitsee Nantes Atlantiquen lentokenttä, josta lähtevät niin Ranskan kotimaan kuin ulkomaan lennotkin. 20.000 asukkaan Bouguenais on viehättävä pieni maalaiskaupunki, jossa voi nauttia aidosta ranskalaisesta elämäntavasta. Nauti ajelusta Ranskan maaseudulla ja pysähdy piknikille lammasaitumen viereen. Halutessasi vilkkaampaa menoa voit suunnata 10 kilometrin päässä sijaitsevaan Nantesiin, josta löytyy lisää näkemistä ja kokemista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service