Autonvuokraus
Brest Lentoasema
Piilota
Ranska // Brest // Brest Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brest Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport Brest Bretagne
  29490 Guipavas FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BES
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:30
la.09:30 - 12:00
 13:30 - 18:00
su.13:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 20:30
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Brestin lentoasemalla

Autonvuokraus Brestin lentoasemalla, joka tunnetaan myös toisella nimellä Guipavas, käy helposti. Tarjoamme todella laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät autoja monesta eri hintaluokasta. Vuokraamme tavallisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita, urheiluautoja, luksusautoja ja minibusseja. Uusista autoistamme löytyy aina kaikki tarvittavat lisävarusteet ajomukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Liitä vuokraasi myös lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten lastenistuin, navigaattori, rajoittamattomat kilometrit kuin vakuutuskin. Sixtin vuokra-auton avulla pääset jatkamaan matkaasi suoraan lentoasemalta määränpäähäsi. Saapuessasi Brestin lentoasemalle, jonka lyhenne on BES, suuntaa vain oranssille toimipisteellemme. Kaikista nopeiten vuokraaminen onnistuu, jos olet vuokrannut auton ennakkoon. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton vain varaamalla ennakkoon, joten se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä.

Autonvuokraus Brestin lentoasemalta käy nopeasti netissä

Brestin lentoasema sijaitsee noin Guipavasin alueella 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoaseman kautta kulkee hieman yli miljoona matkustajaa, joten kyseessä on suhteellisen pieni lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteemme voi löytää kaikkien terminaalien saapuvien hallista. Jos olet varannut auton ennen matkalle lähtemistä netistä tai puhelimitse, hoituu avainten luovutus silloin nopeasti. Avaimet palautetaan samaan paikkaan ennalta sovittuna aikana. Voit aina ottaa yhteyttä, jos sinulla on vuokraukseesi liittyviä kysymyksiä. Olemme aina auttamassa sinua.

Aja ympäri satamakaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Brestin lentoasemalta käy järkeen, sillä kyseessä on kaupunki, joka täytyy nähdä kokonaisuudessaan. Tämä upea satamakaupunki sijaitsee Ranskan länsiosassa aivan Atlantin rannikolla. Kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa massiivinen ja korkea silta Pont de Recouvrance, Saint-Sauveurin kirkko sekä kaupungin ulkopuolella sijaitseva The Tanguy Tower, josta löytyy muun muassa kaupungin historiaan paneutuva museo. Välimatkat tässä kaupungissa ovat pitkiä ja nähtävää löytyy myös lähialueilta. Sen vuoksi vuokra-auto on paras valinta, kun haluat tehdä lomastasi hieman rennomman. Kun otat vuokra-auton Brestin lentoasemalta, pääset vierailemaan haluamissasi paikoissa ilman rajoituksia. Sinun ei myöskään tarvitse suunnitella kaikkea etukäteen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:30
la.09:30 - 12:00
 13:30 - 18:00
su.13:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brest Lentoasema BES Aeroport Brest Bretagne 29490 Guipavas 48.445514, -4.415452 +33-820007498

Sixt-toimipiste Brest Lentoasema BES

Aeroport Brest Bretagne
29490 Guipavas
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service