Autonvuokraus
Chessy
Piilota
Ranska // Chessy
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chessy

Sixt Autovuokraamo Chessy auttaa toteuttamaan ikimuistoisen matkan Ranskassa. Meillä on joustavat nouto- ja palautusajat, asiantunteva henkilökunta sekä runsas valikoima vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Oletko menossa Disneylandiin huvittelemaan koko perheen voimin? Tilavaan minibussiin mahtuu isompi joukko matkatavaroineen. Oletko pikaisella työmatkalla tai vierailemassa ystävien luona? Vuokraa edustava urheiluauto tai mukava henkilöauto. Matkasi tarkoituksen mukaan voit täydentää varaustasi Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla. Paranna vuokra-auton varustelua tai hanki lisäturvaa yllättävien tilanteiden varalle. Löydät tietoa autokategorioista, aukioloajoista ja vuokrausehdoista verkkosivuiltamme. Voit aina ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Palvelemme viikon jokaisena päivänä. Autonvuokraus Chessyssa on mielekästä, kun valitset Sixtin!

 
 • Marne-la-Vallée Chessy Juna-as
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Marne-la-Vallée Chessy Juna-as

  Sixt Autonvuokraus
  Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Ystävällistä palvelua Sixtiltä

Me autamme sinua löytämään sopivan vuokra-auton ja tarvittavat lisävarusteet, jotta voit rauhassa keskittyä muihin matkanjärjestelyihin. Valitse maksu noudettaessa, niin voit muuttaa varaustasi maksutta, mikäli huomaat myöhemmin unohtaneesi jotakin tai mielesi muuttuu. Näet Chessyn autovuokraamomme autovalikoiman kätevästi verkkosivuillamme. Valittavanasi on esimerkiksi premium-luokan sedaneita, käytännöllisiä farmariautoja tai trendikkäitä citymaastureita. Huomioithan, että voit tehdä varauksen valitsemallesi autokategorialle, mutta et yksittäiselle automerkille tai mallille. Lisäpalveluillamme voit tehdä autonvuokrauksesta Chessyssa sinun näköisesi. Jos esimerkiksi matkustat pienten lasten kanssa, valitse lastenistuin tai turvakaukalo. GPS-navigaattori puolestaan auttaa löytämään suorimman reitin ja välttämään pahimmat ruuhkat. Mikäli ajokilometrejä kertyy enemmän, jaa ajaminen yhden tai useamman lisäkuljettajan kesken. Sixtin avulla matkustat huoletta Ranskassa!

Kierrä Chessyn aktiviteetit vuokra-autolla

Pariisin itäpuolella sijaitseva Chessy tarjoaa loputtoman määrän nähtävää ja koettavaa. Suosituimpia vierailukohteita on Disneyland Paris -huvipuistokokonaisuus, jossa viihtyy koko perhe lapsista aikuisiin. Vesiaktiviteeteista pitävät viihtyvät myös lähellä sijaitsevassa Sea Life -akvaariossa sekä Aqualagon-vesipuistossa. Vuokra-autolla liikut majoituspaikan ja huvipuistojen välillä helposti ja nopeasti.

Huvittelun lomassa tai sen sijaan voit pelata kierroksen golfia läheisillä golfkentillä tai nauttia raittiista ilmasta ja hiljaisuudesta Chignyn metsässä tai Le Bicheretin puistossa. Marne-joen rannalla sijaitsee Dhuysin veistospuutarha, jossa voit hämmästellä Jacques Servieresin taideteoksia. Mikäli Pariisin romanttiset kadut, viehättävät kahvilat ja kuuluisat maamerkit houkuttelevat, pääset perille alle tunnissa, kun nappaat Sixtin vuokra-auton Chessysta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service