Auton vuokraus toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

 

Suosituin kohteessa Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

Osoite

Place des Passagers du Vent, 77700 Chessy, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

Sixt palvelee Marne-la-Vallée Chessyn rautatieasemalla

Sixt palvelee Marne-la-Vallée Chessyn rautatieasemalla

Sixt Autovuokraamo tarjoaa palvelevaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Marne-la-Vallée Chessy Rautatieaseman toimipisteellään. Löydät palvelupisteemme kätevästi heti Marne-la-Vallée Chessyn rautatieasemalle saavuttuasi, tulitpa tänne mistä suunnasta tahansa. Autonvuokraus Sixt Marne-la-Vallée Chessy Rautatieaseman toimipisteellämme on joustavaa, sillä täällä voit myös noutaa ja palauttaa vuokra-autosi aukioloaikojemme ulkopuolella ympäri vuorokauden ja suunnitella näin ollen autonvuokrauksen vaikka täysin omien juna-aikataulujesi mukaan. Halutessasi voit myös palauttaa tästä toimipisteestä vuokraamasi ajoneuvon toiseen Marne-la-Valleen alueella sijaitsevaan palvelupisteeseemme.Kun suuntana on Pariisin Marne-la-Vallée ja siellä Chessyn rautatieasema, tässä Sixtin toimipisteessä käytettävänäsi on niin henkilöautot, farmarit ja maasturit kuin myös avoautot ja urheiluautot, joilla utot esimerkiksi lomamatkaasi enemmän luksusta. Vuokra-auto on täällä oiva apulainen niin loman tarkoituksessa matkaavalle kuin myös työmatkalle suuntaavallekin, sillä sen avulla suunnittelet ajoreittisi täysin vapaasti, kokonaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista tai taksien taksamittarien raksutuksesta piittaamatta. Kun vielä lisäät varaukseesi vapaat ajokilometrit, voit muokata ajoreittejäsi ja niiden pituuksia mielin määrin!
Varaa vuokra-auto Marne-la-Valleen matkalle - näet ja koet enemmän!

Varaa vuokra-auto Marne-la-Valleen matkalle - näet ja koet enemmän!

Ranskassa, pääkaupungin Pariisin lähistöllä sijaitseva Marne-la-Vallee on kokemisen ja näkemisen arvoinen paikka, jossa tekemistä riittää takuulla kaikille täällä matkaaville niin nähtävyyksien, upean luonnon kuin myös kaupungista löytyvän, maailmankuulun Disneylandin puolesta. Kun allasi on luotettava vuokra-auto, taitat kauniit tieosuudet kuin siivillä ja nautit kokonaan omista aikatauluistasi. Olipa valintasi vuokra-autoksi Marne-la-Valleen seudun tutkimiseen sitten henkilöauto, farmari, maasturi, urheilu- tai avoauto, otathan huomioon varausta tehdessäsi, että pystymme vahvistamaan varaukseesi vain autokategorian, emmekä tiettyä automerkkiä tai -mallia.Kun haluat matkata turvallisesti, huolehdi varaukseesi mieltä rauhoittavat lisäpalvelut, kuten kolariturva, mahdollisten sattumuksien varalle tien päällä, matkan jatkumisturva siltä varalta, että matkaasi tuleekin muutoksia, tai vaikkapa vapaaehtoinen henkilövakuutus, ihan vain kaiken varalta. Näin voit istahtaa vuokra-auton rattiin vapaana ja vailla huolen häivää!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M5
BMW M5
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M440i
BMW M440i
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chessy Juna-as Marne-la-Vallée?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?