Auton vuokraus toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe

 

Suosituin kohteessa Marne la Vallée Val d'Europe

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marne la Vallée Val d'Europe

Osoite

15 Rue de la Gare, 77144 Montevrain, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La - Su
08:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 13:00 15:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Marne la Vallée Val d'Europe

Sisällytä matkaasi autonvuokraus Sixt Paris Marne-la-Vallee/Disneyssä

Sisällytä matkaasi autonvuokraus Sixt Paris Marne-la-Vallee/Disneyssä

Mikäli matkasuunnitelmiin kuuluu Pariisin Disnelyland, autonvuokraus Sixt Paris Marne-la-Vallee/Disneyn Sixt Autovuokraamossa tekee reissustanne ikimuistoisen. Etenkin Disneyland on tällä alueella paikka, jonne ei monenkaan matkalaisen mielestä yksi päivä riitä, joten sinne kannattaa kurvata vuokra-autolla useampanakin päivänä - ainakin, jos perheen pienimmiltä kysytään! Toki Pariisin ja Chessyn lähistöllä sijaitseva Marne-la-Vallee tarjoaa muutakin nähtävää, kuten historiallisia linnoja ja vehreitä puistoja. Toimipisteemme löydät kätevästi keskeltä Marne-la-Valleeta, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Pariisin Charles-de-Gaullen kansainväliseltä lentokentältä.Marne-la-Valleen/Disneyn toimipisteellämme asiointi on joustavaa - täällä voit noutaa ja palauttaa vuokrattavan ajoneuvosi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Valittavanasi tällä toimipisteellämme on niin tilaihmeinä tunnetut farmariautot, kätevän kokoiset, kaupungin kaduilla ketterästi liikkuvat henkilöautot, kaikki tieosuudet helposti selättävät maasturit kuin myös halutessa sporttiset urheiluautot ja romantiikkaa henkivät avoautot, jotka lomakuviisi ikuistamalla teet matkastasi ikimuistoisen! Valitse sinua parhaimmin palveleva autotyyppi, ja tee varauksesi Pariisiin tai Marne-la-Valleen suuntautuvalle matkalle jo tänään!
Nappaa allesi vuokra-auto Marne-la-Valleen tutkimusmatkalle

Nappaa allesi vuokra-auto Marne-la-Valleen tutkimusmatkalle

Vuokra-auto on mitä näppärin liikkumismuoto myös Ranskan matkalla, olitpa sitten suuntaamassa tänne työn tai loman merkeissä. Kun käytössäsi on laadukas ja toimiva Sixtin vuokra-auto, Marne-la-Valleessa, kuten myös Pariisinkin kaduilla, liikkuminen käy sukkelasti. Säästyt myös tuijottamasta juna- ja bussiaikatauluja, ja halutessasi voit myös pakata patongit ja punaviinin vuokra-auton kyytiin ja suunnata piknikille maalaismaisemiin. Vuokra-auton ansiosta retkisuunnitelmat ovat muokattavissa vaikka lennosta, ihan sen mukaan, mikä seuruettasi sattuu minäkin päivänä parhaiten viihdyttämään!Entäpä turvallisuus sitten? Moderni vuokra-autokalustomme on jo sinänsä laadukas ja turvallinen, mutta kuten kaikki tiedämme, vara ei venettä kaada edes lomamatkalla. Kun lisäät varaukseesi esimerkiksi kolariturvan, lasi- ja rengasturvan tai vaikka matkan jatkumisturvan, voit päästellä vuokra-autolla pitkin Pariisin seutuja huoletta. Kun teet varaustasi Marne-la-Valleen/Disneyn toimipisteellemme, otathan kuitenkin huomioon, ettemme voi luvata varaukseesi tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autokategorian, johon vuokra-autosi kuuluu.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marne la Vallée Val d'Europe?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 644 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M440i
BMW M440i
Porsche Panamera
Porsche Panamera
BMW M5
BMW M5
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marne la Vallée Val d'Europe

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marne la Vallée Val d'Europe?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marne la Vallée Val d'Europe?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?