Auton vuokraus alueella Chessy

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Chessy

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Marne-la-Vallée Chessy Juna-as alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Chessy

Ystävällistä palvelua Sixtiltä

Ystävällistä palvelua Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Chessy auttaa toteuttamaan ikimuistoisen matkan Ranskassa. Meillä on joustavat nouto- ja palautusajat, asiantunteva henkilökunta sekä runsas valikoima vuokra-autoja erilaisiin tarpeisiin. Oletko menossa Disneylandiin huvittelemaan koko perheen voimin? Tilavaan minibussiin mahtuu isompi joukko matkatavaroineen. Oletko pikaisella työmatkalla tai vierailemassa ystävien luona? Vuokraa edustava urheiluauto tai mukava henkilöauto. Matkasi tarkoituksen mukaan voit täydentää varaustasi Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla. Paranna vuokra-auton varustelua tai hanki lisäturvaa yllättävien tilanteiden varalle. Löydät tietoa autokategorioista, aukioloajoista ja vuokrausehdoista verkkosivuiltamme. Voit aina ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse. Palvelemme viikon jokaisena päivänä. Autonvuokraus Chessyssa on mielekästä, kun valitset Sixtin!Me autamme sinua löytämään sopivan vuokra-auton ja tarvittavat lisävarusteet, jotta voit rauhassa keskittyä muihin matkanjärjestelyihin. Valitse maksu noudettaessa, niin voit muuttaa varaustasi maksutta, mikäli huomaat myöhemmin unohtaneesi jotakin tai mielesi muuttuu. Näet Chessyn autovuokraamomme autovalikoiman kätevästi verkkosivuillamme. Valittavanasi on esimerkiksi premium-luokan sedaneita, käytännöllisiä farmariautoja tai trendikkäitä citymaastureita. Huomioithan, että voit tehdä varauksen valitsemallesi autokategorialle, mutta et yksittäiselle automerkille tai mallille. Lisäpalveluillamme voit tehdä autonvuokrauksesta Chessyssa sinun näköisesi. Jos esimerkiksi matkustat pienten lasten kanssa, valitse lastenistuin tai turvakaukalo. GPS-navigaattori puolestaan auttaa löytämään suorimman reitin ja välttämään pahimmat ruuhkat. Mikäli ajokilometrejä kertyy enemmän, jaa ajaminen yhden tai useamman lisäkuljettajan kesken. Sixtin avulla matkustat huoletta Ranskassa!
Kierrä Chessyn aktiviteetit vuokra-autolla

Kierrä Chessyn aktiviteetit vuokra-autolla

Pariisin itäpuolella sijaitseva Chessy tarjoaa loputtoman määrän nähtävää ja koettavaa. Suosituimpia vierailukohteita on Disneyland Paris -huvipuistokokonaisuus, jossa viihtyy koko perhe lapsista aikuisiin. Vesiaktiviteeteista pitävät viihtyvät myös lähellä sijaitsevassa Sea Life -akvaariossa sekä Aqualagon-vesipuistossa. Vuokra-autolla liikut majoituspaikan ja huvipuistojen välillä helposti ja nopeasti.Huvittelun lomassa tai sen sijaan voit pelata kierroksen golfia läheisillä golfkentillä tai nauttia raittiista ilmasta ja hiljaisuudesta Chignyn metsässä tai Le Bicheretin puistossa. Marne-joen rannalla sijaitsee Dhuysin veistospuutarha, jossa voit hämmästellä Jacques Servieresin taideteoksia. Mikäli Pariisin romanttiset kadut, viehättävät kahvilat ja kuuluisat maamerkit houkuttelevat, pääset perille alle tunnissa, kun nappaat Sixtin vuokra-auton Chessysta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Chessy
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Chessy?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chessy sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Chessy.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Chessy?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Chessy. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,1
Perustuu 248 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,4)
Ajoneuvo
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Chessy
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Chessy?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Chessy?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Chessy?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Chessy

Näytä lisää