Autonvuokraus
Entzheim
Piilota
Ranska // Entzheim
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Entzheim

Sixt Autovuokraamo Entzheim sijaitsee Strasbourgin lentokentän tuntumassa, minkä ansiosta se on erinomainen lähtökohta loma- tai työmatkallesi Ranskassa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman ensiluokkaisia vuokra-autoja tunnetuilta autovalmistajilta. Matkustatko yksin työmatkalla? Kompaktilla henkilöautolla pääset ripeästi liiketapaamisesta toiseen kaupungin keskustassa. Oletko ystävien kanssa viikonloppureissulla? Maasturin varustelut tyydyttävät vaativankin matkaseuralaisen. Vai oletko kenties perheen kanssa kiertomatkalla? Farmariautossa on tilaa matkustajien lisäksi myös matkatavaroille. Sixtillä on myös hyödyllisiä lisävarusteita ja palveluja, joilla viimeistelet autonvuokrauksen Entzheimissa. Mikäli suunnitelmiisi tulee muutos, voit maksutta muuttaa varausta tai perua sen. Valitse silloin varauksen yhteydessä maksu noudettaessa. Voit tutustua vuokra-autoihimme ja tehdä varauksen joko mobiilisovelluksellamme, verkkosivuillamme tai puhelimitse!

 
 • Strasbourg Lentoasema
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  ma.07:30 - 22:00
  ti. - pe.09:00 - 22:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä15:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Strasbourg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  ma.07:30 - 22:00
  ti. - pe.09:00 - 22:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä15:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt tarjoaa monipuolisen autovalikoiman ja ystävällistä palvelua

Matkanteko Itä-Ranskassa on vaivatonta, kun aloitat sen autonvuokrauksella Entzheimissa. Kun vuokraat auton Sixtiltä, voit luottaa siihen, että ajoneuvo sekä tyylikäs että turvallinen. Käännä katseita uudella sedanilla, taltuta mutkaiset tiet maasturilla tai kokoa perhe ja lomavarusteet farmariin. Isompikin joukko matkustaa mukavasti, kun vuokraat minibussin. Kun teet varausta, otathan huomioon, että se koskee vain valitsemaasi autokategoriaa, ei yksittäistä automallia. Muista klikata tarvittavat lisäpalvelut. Voit esimerkiksi jakaa ajamisen yhden tai useamman lisäkuljettajan kanssa tai hankkia lastenistuimen perheen pienimmälle. Jos kaipaat lisää tietoa Entzheimin autovuokraamomme vuokra-autovalikoimasta tai palvelutarjonnasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät joka päivä!

Huolettomasti vuokra-autolla Entzheimin ympäristössä

Rein-joen ympäristö tarjoaa mainiot virkistysmahdollisuudet. l'Île-du-Rohrschollen puisto Saksan ja Ranskan rajalla on otollinen paikka ulkoiluaktiviteeteille. Hieman kauempana, noin tunnin ajomatkan päässä, sinua odottaa Ballons des Vosgesin luonnonpuisto, jossa voit vaeltaa kukkuloiden lomassa sekä vierailla viinitiloilla, linnoissa ja perinteisissä pikkukylissä. Kuumana kesäpäivänä voit pulahtaa uimaan läheisellä Achard-järvellä. Pelaa kierros golfia ystävien tai kollegoiden kanssa esimerkiksi Le Kempferhofin tai Strasbourg Golf Clubin kentällä.

Entzheimin lähellä sijaitseva Strasbourg on suuri opiskelijakaupunki ja tärkeä kansainvälinen kokoontumispaikka, jonne ajat vuokra-autolla vartissa. Kävele mukulakivikaduilla puukehyksisten rakennusten ja kanaalien lomassa idyllisessä Petite-Francen kaupunginosassa. Historiallinen keskusta Grande île kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Kun vuokraat auton Sixtiltä, ehdit nähdä ja kokea enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service