Auton vuokraus alueella Ferney-Voltaire

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Ferney-Voltaire

Ferney-Voltairen autovuokraamomme palvelee kesät ja talvet

Ferney-Voltairen autovuokraamomme palvelee kesät ja talvet

Erinomainen sijainti Geneven lentokentän tuntumassa, laaja autovalikoima sekä ystävällinen asiakaspalvelu tekevät Sixt Autovuokraamo Ferney-Voltairesta mainion lähtökohdan matkallesi. Olit sitten laskettelumatkalla perheen tai ystävien kanssa tai lyhyellä liikematkalla, auton vuokraaminen Ranskassa kannattaa. Vuoristossa vuokra-auto on välttämätön, jotta pääset nauttimaan kaikista aktiviteeteista. Nelivetomaasturilla selätät tiukimmat mutkat ja jyrkimmät nousut. Luotettavalla sedanilla selviydyt kiireisimmistäkin kokousaikatauluista. Virtaviivaisella urheiluautolla teet vaikutuksen matkakumppaniisi. Selaa vuokra-autojamme ja tee varaus kätevästi verkkosivuillamme. Jos haluat tehdä muutoksia varaukseesi myöhemmin, valitse maksu noudettaessa. Emme veloita muutoksista tai peruutuksista. Sixt Autonvuokraus Ferney-Voltairessa tekee matkastasi helpomman.Auton vuokraaminen Sixtiltä on selkeää. Tarjoamme joustavat nouto- ja palautusajat, joten voit ottaa kaiken irti matkastasi eikä aikaa kulu käytännönjärjestelyihin. Saat aina näyttävän ja turvallisen ajoneuvon käyttöösi, sillä autokalustossamme on vain uusia malleja arvostetuilta automerkeiltä. Voit valita esimerkiksi käytännöllisen sedanin tai farmarin, jykevän maasturin tai modernin urheiluauton. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja, mutta voit lisätä hyödyllisiä tarvikkeita ja palveluja varauksen yhteydessä. GPS-navigaattori auttaa löytämään oikeaan osoitteeseen. Lumiketjut ja kattoteline lasketteluvälineille ovat ajankohtaisia varusteita talvella. Lisävakuutus tuulilasille ja renkaille voi puolestaan olla tarpeen, kun ajat vuoristoisilla teillä. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Ferney-Voltairessa, ota yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun. Huomioithan, että varaus koskee valitsemaasi autoluokkaa. Tiettyä mallia emme valitettavasti voi luvata.
Nauti henkeäsalpaavista maisemista Sixtin vuokra-autolla

Nauti henkeäsalpaavista maisemista Sixtin vuokra-autolla

Ferney-Voltaire sijaitsee Kaakkois-Ranskassa Sveitsin rajan ja Juravuoriston välissä. Kaupunki kuuluu Geneven metropolialueeseen. Juravuoristo on suosittu matkailukohde, ja se tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. Läheisimmät laskettelukeskukset ovat Lélex ja Mijoux, joihin on matkaa noin tunti vuokra-autolla Ferney-Voltairesta. Kesällä voit nauttia Haut-Juran kansallispuiston lukuisista vaellusreiteistä ja niiden tarjoamista henkeäsalpaavista vuoristomaisemista. Myös maastopyöräilijöitä hemmotellaan upeilla reiteillä. Vuoristossa on useita vesiputouksia ja kanjoneita, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Vuokra-autolla liikut sujuvasti kohteiden välillä. Kun kaipaat lepoa urheilusta, voit kierrellä kaupungin keskustassa tai tutustua ihastuttaviin naapurikyliin. Miltä kuulostaisi rentouttava päivä kylpyläkaupungissa Divonne-les-Bainsissa? Hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin ja lähde tutkimusmatkalle!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Ferney-Voltaire
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ferney-Voltaire?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ferney-Voltaire sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Ferney-Voltaire.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Ferney-Voltaire?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Ferney-Voltaire. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 629 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Ferney-Voltaire

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ferney-Voltaire?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ferney-Voltaire?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ferney-Voltaire?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Ferney-Voltaire

Näytä lisää