Autonvuokraus
Fleury les Aubrais
Piilota
Ranska // Fleury les Aubrais
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fleury les Aubrais

Sixt Autovuokraamot Fleury-Les-Aubraisissa toivottavat sinut tervetulleeksi Orléansin esikaupunkialueelle! Olet sitten tässä kaupungissa loma- tai työmatkalla, niin me Sixtillä olemme valmiina palvelemaan sinua kaikissa vuokra-autoiluun liittyvissä asioissa. Meiltä löytyy autovuokraamoja Fleury-Les-Aubraisista useampikin, joten sinulla on valinnanvaraa riippuen siitä, saavutko paikan päälle esimerkiksi junalla vai et. Vuokra-autovalikoimamme kattaa niin henkilö- ja farmariautot kuin maastoautotkin, joten löydät varmasti jotain sopivaa matkasi ajaksi. Tarkastathan toimipisteidemme sijainnit sekä niiden aukioloajat ennen kaupunkiin tuloasi, sille ne saattavat vaihdella hieman. Tarjoamme kuitenkin Fleury-Les-Aubraisin autovuokraamoissamme 24 tunnin palautuspalvelua, joten myöhäinen tai hyvin aikainenkaan lähtöaika ei tule olemaan sinulle ongelma. Mikäli sinulle herää jotain kysyttävää palveluihimme liittyen, niin ota yhteyttä toimipisteeseemme hyvissä ajoin! Yrityksen laskuun autoa vuokraavat voivat kääntyä myyntipalvelumme puoleen. Heidän yhteystietonsa löytyvät myös täältä verkkosivuiltamme.

 
 • Orleans Fleury les Aubrais
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  ma.07:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Autonvuokraus
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  ma.07:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Fleury-Les-Aubraisissa

Autovalikoimastamme löydät varmasti jotain sopivaa matkaasi varten, olet sitten kaupungissa loman tai työn takia. Vuokra-autovalikoimamme henkilö- ja farmariautot sekä maasturit voivat varmasti tarjota sinulle jotain, joka sopii niin kaupunkilomalle kuin retkille hieman haastavampaan maastoonkin. Olet sitten liikkeellä yksin, kaksin, tai kahden auton voimin, niin vuokra-automme kuljettavat kaikki! Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle toiveittesi mukaista automallia, ainoastaan haluamasi autokategorian. Muistutamme myös, että lisäkuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mistään piilokuluista sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, esimerkiksi luottokortilla maksaminen on täysin ilmasta. Voit myös veloituksetta muuttaa varaustasi tai joka kokonaan peruuttaa sen, mikäli olet maksamassa vuokra-auton vasta noudon yhteydessä. Kysy myös toimipisteistämme erilaisista, vaihtelevista lisävarusteistamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorista tai lastenistuimesta.

Sixtin Vuokra-autolla Fleury-Les-Aubraisissa

Rasnkassa sijaitseva Fleury-Les-Aubrais sijaitsee aivan Orléansin kaupungin kupeessa, joten sen voi mieltää Orléansin esikaupunkialueeksi. Alueelta löytyy niin ostoskeskuksia, puistoja kuin kuntosalejakin, joten pidemmänkin matkan aikana saat aikasi varmasti kulumaan. Myöskään Orléansin keskustaan ei ole pitkä matka hurauttaa vuokra-autollasi. Auton voi jättää parkkiin Loire-joen rannalle ja käydä esimerkiksi Jeanne d'Arcin talossa, käyskennellä rennosti kaupungin useissa puistoissa ja tietenkin syödä hyvin ranskalaiseen tyyliin. Autonvuokraus Fleury-Les-Aubraisissa on siis loistava tapa aloitta matka tähän kulttuurisesti merkittävään kaupunkiin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service