Autonvuokraus
Grenoble
Piilota
Ranska // Grenoble
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Grenoble

Sixt Autovuokraamo Grenoblessa on mitä mainioin aloitus matkalle tähän kauniiseen vuoristojen ympäröimään ranskalaiseen kaupunkiin! Olet kaupungissa sitten loman tai työn merkeissä, matkan alussa, sitä jatkamassa tai lopettamassa, niin löydät meiltä varmasti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Meillä on kaupungissa tai sen läheisyydessä useampikin toimipiste, joten tarkastathan niiden vuokra-autovalikoiman, yhteystiedot sekä sijainnin ennen kaupunkiin saapumistasi. Näin voimme varmistua, että voimme palvella sinua mitä parhaiten. Vuokra-autojen valikoima voi vaihdella hieman toimipisteittäin, mutta löydät kuitenkin aina laajan valikoiman henkilö- ja farmariautoja sekä maastureita. Tietyistä toimipisteistämme voit myös vuokrata tyylikkään urheilu- tai avoauton ja jopa pakettiauton. Ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan sinua vuoden jokaisena päivänä sekä vastaanottamaan vuokra-autosi 24 tuntia vuorokaudessa! Yritysasiakkaita palvelemme suoraan myyntipalvelumme kautta.

 
 • Grenoble Rautatieasema
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.09:00 - 17:00
  su.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Grenoble Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.09:00 - 17:00
  su.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Grenoblessa sujuu helposti Sixtin avulla

Grenoblen autovuokraamoidemme valikoimasta löydät niin yksin kuin ryhmässä matkaaville sopivat henkilö- ja farmariautot. Vuoristoon suuntaaville suosittelemme maasturia, joka vie varmasti perille halki vaikeakulkuisenkin maaston. Ja mikäli haluat tällä matkalla päästä totaalisesti arjen yläpuolelle, niin suosittelemme avo- tai urheiluauton vuokraamista. Ja mikäli mukananne on paljon tavaraa, niin pakettiautonkin vuokraaminen onnistuu. Muistathan kuitenkin varmistaa, että toiveittesi mukainen autokategoria löytyy valitsemastasi vuokrauspisteestä, sillä valikoima saattaa vaihdella. Muistathan myös, että emme voi taata sinulle tiettyä vuokra-automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Suosittelemme myös kysymään erilaisista lisävarusteistamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorista, joka on hyvä olla mukana tuntemattomammilla seuduilla liikuttaessa.

Sixtin vuokra-autolla Grenoblen jylhien maisemien halki

Autonvuokraus Grenoblessa kannattaa, sillä näin olet itse omien aikataulujesi herra ja voit liikkua ja pysähdellä kuten itse haluat. Grenoble sijaitsee Kaakkois-Ranskassa, Alppien kupeessa, joten patikoinnista ja vuorikiipeilystä innostuneelle kaupunki on mitä loistavin kohde. Useat läheiset luonnonpuistot takaavat, että lomalla pääsee liikkumaan ja näkemään mahtavia maisemia. Kaikki saavutettavissa helposti Sixtin vuokra-autollasi! Ja kun patikointi alkaa väsyttää, niin kannattaa istahtaa johonkin historiallisen kaupunginosan tyylikkäistä kahviloista galleria- ja ostoskierroksen lomassa. Matka gondolihissin avulla kaupungin ylle Bastillen linnoitukseen on hulppeiden maisemien johdosta suorastaan pakollinen kohde. Kirkkaalla säällä linnoitukselta voi nähdä jopa Mont Blancin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service