Auton vuokraus alueella Guipavas

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Guipavas

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Brest Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Guipavas

Huoletonta autonvuokrausta Guipavasissa

Huoletonta autonvuokrausta Guipavasissa

Mikäli tarvitset vuokra-autoasi matkallasi Ranskan "käsivarren" itärannikolle, niin poikkea ihmeessä Sixt Autovuokraamo Guipavasissa. Vuokra-autovalikoimamme kattaa perusvarmat henkilöautot, farmariautot sekä maasturit, joten meiltä löydät varmasti sopivan vuokra-auton isoille kuin pienemmillekin porukoille. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä, ja tarjoamme lisäksi 24 tunnin palautuspalvelua. Autonvuokraus sujuu kauttamme siis varmasti nopeasti, sillä pystymme palvelemaan sinua joustavasti. Suosittelemme, että tutustut Guipavasin autovuokraamomme yhteystietoihin sekä aukioloaikoihin vielä ennen kaupunkiin saapumistasi. Henkilökuntamme on palvelemaan sinua kaikissa asioissa, jotka liittyvät autonvuokraukseen Guipavasissa tai muualla sen lähistöllä. Ja jos olet vuokraamassa autoa yritykselle, niin voit olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä verkkosivuiltamme.Autonvuokraus Guipavasissa sujuu joustavasti Sixtin kautta, ja vuokra-autovalikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan auton. On matkasi syy sitten loma tai työ, niin henkilö- ja farmariautojemme valikoimasta löydät varmasti sopivan kulkupelin. Yksinmatkaavalle riittävät usein sedanit, mutta isompia ihmis- sekä tavaramääriä kuljettavat parhaiten isommat farmariautot. Ja jos tarkoitus on myös lähteä tutkimaan hieman huonokuntoisimmilla teillä varustettua Ranskan maaseutua, niin suosittelemme alle maasturia. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle vuokralle tiettyä automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Vuokra-autosi tulee kuitenkin kategoriasta riippumatta olemaan aina lähes uusi, sillä vuokrattavat automme ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Emme myöskään peri mitään piilokuluja, eli esimerkiksi luottokortilla maksaminen on aina ilmaista. Emme myöskään peri maksua muutoksista varaukseen tai sen peruuttamisesta, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Joudumme kuitenkin veloittamaan alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta.
Koe Sixtin vuokra-autollasi Guipavas sekä Ranskan itärannikko

Koe Sixtin vuokra-autollasi Guipavas sekä Ranskan itärannikko

Ranskan itärannikolle sijoittuva Guipavas sijaitsee Brestin kaupungista hieman koilliseen, vastapäätä Brestin lentokenttää. Se on siis mitä loistavin majoituspaikka, mikäli haluaa asua hieman rauhassa ja lähellä lentokenttää, mutta silti isomman kaupungin ulottuvilla. Alueella on useita kauniita vanhoja kirkkoja, kuten Saint-Pierre-et-Saint-Paul sekä Notre-Dame-du-Reunin kappeli. Sixtin vuokra-autolla pääsee tietenkin nopeasti Brestin kaupunkiin, jossa voi esimerkiksi vierailla akvaariossa ja merimuseossa tai muuten vain käyskennellä satamassa. Parinkymmenen kilometrin päästä löytyy myös suuri Armoriquen kansallispuisto, jossa riittää patikoitavaa sekä historiallinen nähtävyys, Châteaulinin villa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Guipavas
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Guipavas?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Guipavas sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Guipavas.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Guipavas?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Guipavas. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 558 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Guipavas
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Guipavas?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Guipavas?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Guipavas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Guipavas

Näytä lisää