Autonvuokraus
La Valette-du-Var
Piilota
Ranska // La Valette-du-Var
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa La Valette-du-Var

Kun haluat matkallesi vaivattoman ja huolettoman alun, kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamo La Valette-Du-Varista. Tarjoamme sinulle laadukkaan ja monipuolisen autovalikoiman, josta löydät tunnettujen merkkien uudet automallit. Olipa kyseessä liikematka tai lomareissu, meiltä löytyy sopiva autovaihtoehto juuri sinulle ja seurueellesi. Laadukkailla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee taloudellisesti niin yksin matkustava kuin perhekin paikasta toiseen ja näyttävät urheilu- ja avoautot vievät tyylikkäästi perille liiketapaamisiin. Vaativaankin ajoon soveltuvat maasturit ovat myös saatavilla Sixt La Valette-Du-Varista sekä tavarankuljetukseen sopivat pakettiautot. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja varaa seuraava vuokra-autosi jo tänään!

 
 • La Valette-du-Var
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  ma. - pe.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Valette-du-Var

  Sixt Autonvuokraus
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  ma. - pe.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla koet monipuolisemmin

Sixt Autovuokraamo La Valette-Du-Var tarjoaa monipuolisen ja hyvin varustellun autovalikoiman uusia merkkiautoja. Huomioithan kuitenkin ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaukseesi voit lisätä monipuolisia lisäpalveluita, joihin tutustut helposti verkkosivuillamme. Vapaat ajokilometrit ja GPS-navigaattori sopivat kuljettajalle, joka haluaa tutustua laajemmin Ranskaan ja valita reitit huoletta. Lapsiperheille varaukseen kannattaa lisätä lastenistuimet, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Mikäli matkassa on mukana isompi porukka, voidaan varaukseen myös lisätä lisäkuljettaja, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt La Valette-Du-Variin voit palauttaa vuokra-autosi 24h vuorokaudessa sopimuksen mukaisesti. Tarjoamme maksuttomat muutokset ja peruutukset varaukseesi. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan sopivan vuokra-auton viikon jokaisena päivänä!

Nauti La Valette-Du-Varista valitsemalla autonvuokrauksen Sixtiltä

Kaakkois-Ranskasta löytyvä La Valette-Du-Var on leppoisa lomakohde, joka kuitenkin tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja koko perheelle. Yksi suosituista kohteista on Mont Faronin vuori ja siellä sijaitseva eläintarha. Mount Faron sijaitsee noin 12 km päässä La Valette-Du-Varista, mutta sinne ajelet vikkelästi omalla Sixtin vuokra-autollasi. Kaupungista löytyy myös paljon kaunista luontoa ja Plages du Mourillon uimaranta, joten kohde sopii hyvin myös luonnonystäville. Ranskalaisesta tunnelmasta ja ruoasta pääset nauttimaan kaupungin monipuolisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Sixt La Valette-Du-Var haluaa tehdä matkastasi monipuolisen elämyksen, jotta pääset näkemään ja kokemaan omien aikataulujesi mukaisesti.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service