Autonvuokraus
La Valette-du-Var
Piilota
Ranska // La Valette-du-Var // La Valette-du-Var
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus La Valette-du-Var: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon FR +33-422070038
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TLNE01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 15:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Leppoisia ajokilometrejä Sixt La Valette-du-Varista

Autonvuokraus La Valette-du-Varin toimipisteeltämme tarjoaa sinulle nautinnollisen tavan matkustaa La Valette-du-Varissa sekä sen lähiseuduilla. Sixt Autovuokraamo La Valette-du-Var sijaitsee muutaman minuutin päässä kaupungin ydinkeskustan palveluista, ja toimipisteemme on helposti saavutettavissasi esimerkiksi paikallisbussilla tai taksilla. Toimipisteemme läheltä kulkevan A57-valtatien kautta pääset helposti poikkeamaan läheisiin kaupunkeihin niin työasioiden kuin huviretkenkin merkeissä. Vilkas Toulonin satamakaupunki sijaitsee ainoastaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä toimipisteeltämme, joten La Valette-du-Var tarjoaa mainion tukikohdan myös liikematkustamiseen. Lomailijallekin La Valette-du-Varin lähiseuduilla riittää nähtävää, ja vuokra-auton avulla pääset tutustumaan niin rannikon hurmaavien kalastajakylien tunnelmaan kuin Kaakkois-Ranskan kauniiseen luontoonkin. Etsitkö edustavaa kulkuneuvoa työmatkalle tai liiketapaamisiin? Premium-luokkamme ajoneuvoista löydät vuokra-autot luotetuilta merkeiltä, kuten Audilta, BMW:ltä ja Mercedes-Benziltä. Vai haetko näppärää vuokra-autoa budjettimatkalle? Kompakteista henkilöautoistamme löydät oman laadukkaan vuokra-ajoneuvosi. Tutustu myös luotettaviin farmariautoihimme sekä suorituskykyisiin 4x4-maastureihimme.

Koe vaivaton autonvuokraus Sixtin avulla

Autonvuokraus La Valette-du-Varista mahdollistaa itsenäisen matkanteon Kaakkois-Ranskassa omien aikataulujesi mukaan. Jotta matkantekosi olisi mahdollisimman joustavaa ja vapaata, Sixtillä voit valita autonvuokrauksesi alkamaan ja päättymään itsellesi sopivaan ajankohtaan. Valitse matkallesi sopivin vuokra-ajoneuvo monipuolisesta tarjonnastamme ja muokkaa matkasi itsesi näköiseksi edullisten lisäpalveluidemme avulla. La Valette-du-Varin ympäristön kätevimmät reitit avautuvat eteesi vaivattomasti, kun valitset käyttöösi GPS-navigointilaitteen. Perhelomailijoille turvallisen matkustuskokemuksen tuovat lastenistuimemme, joissa riittää valinnanvaraa vauvan turvakaukaloista turvaistuimiin ja korokeistuimiin aina 36 kg:n painoisille lapsille saakka. Oletko työmatkalla yhdessä kollegoiden kanssa? Entistäkin mukavampaa matkanteostanne tulee, kun nimeät matkallesi lisäkuljettajan ja annat matkakumppanisikin ajaa välillä. Tutustu myös muihin Sixtin lisäpalveluihin! Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, ettei Sixt voi taata yksittäisen vuokra-automerkin tai -mallin toteutumista, vaan varaus tehdään aina koskien pelkkää ajoneuvokategoriaa. Tervetuloa aloittamaan matkasi mukavasti noutamalla laadukas vuokra-auto La Valette-du-Varin toimipisteestämme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 15:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste La Valette-du-Var TLNE01 37 Avenue des Frères Lumière 83160 La Valette-du-Var, Toulon 43.134320, 5.997570 +33-422070038

Sixt-toimipiste La Valette-du-Var TLNE01

37 Avenue des Frères Lumière
83160 La Valette-du-Var, Toulon
 
Puhelinnro +33-422070038

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service