Autonvuokraus
Le Creusot
Piilota
Ranska // Le Creusot
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Creusot

Mikäli suuntanasi on Ranskan Le Creusot, aloita matkasi mukavasti ja suuntaa Sixt Autovuokraamo Le Creusotiin. Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-ajoneuvot aina kilpailukykyiseen hintaan. Pääset kokemaan matkallasi Le Creusotissa enemmän, kun altasi löytyy taloudellinen henkilöauto, isommallekin porukalle hyvin sopiva farmari tai tilantarpeeseen loistavasti vastaava minibussi. Vieraile verkkosivuillamme ja löydä koko vuokra-autovalikoimamme, josta voit helposti valita omalle matkallesi sopivan vaihtoehdon. Vuokra-auton nappaat kätevästi mukaasi kaupungissa keskeisellä paikalla sijaitsevasta toimipisteestämme. Muistathan, että ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä koskien autonvuokrausta Le Creusotissa!

 
 • Le Creusot Juna-as. TGV

  Sixt Autonvuokraus
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  ma. - pe.06:30 - 18:30
  la.06:30 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee autonvuokrauksesta Le Creusotissa juuri sinulle sopiva lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Le Creusot tarjoaa aina jo valmiiksi hyvin varustellut ajoneuvot tunnetuilta merkeiltä edullisesti, mutta halutessasi voit muokata varausta laadukkailla lisäpalveluillamme. Mikäli haaveissa on tutustua Ranskaan laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit ja nauttia ajomatkoista huoletta. GPS-navigaattori on loistava apu reittivalinnoissa ja kuljettaa sinut sekä seurueesi vaivatta perille. Jos matkassa on mukana useampi ajokortin haltija, suosittelemme tutustumaan lisäkuljettaja-vaihtoehtoon, niin useampi pääsee kokemaan luotettavan Sixt-ajonautinnon. Kun matkassa on koko perhe, muista lisätä varaukseen lastenistuimet perheen pienimmille, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Tutustu lopuksi vielä kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tuovat mielenrauhaa matkalle. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa.

Le Creusot tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Le Creusot on viehättävä ja monipuolinen kohde, olitpa suuntaamassa seudulle sitten työreissun tai loman merkeissä. Kaupungista löydät kuuluisia nähtävyyksiä, mielenkiintoisia ravintoloita ja viihdettä. Helpoiten liikut paikasta toiseen, kun käytössäsi on oma vuokra-auto, jonka kanssa et ole riippuvainen julkisten kulkuneuvojen aikatauluista. Koko perheelle riittää tekemistä The Parc des Combes -huvipuistossa, joka löytyy noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Näkemisen arvoinen on myös upea Château de la Verrerie -linna, jossa voit tuntea historian havinaa. Le Creusotista löytyy myös monia viehättäviä puistoja, joissa voit nauttia piknikeistä tai iltapäiväkävelyistä, valinta on sinun! Kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto, teet Ranskan-matkastasi onnistunee.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service