Auton vuokraus alueella Le Passage

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Le Passage

Tee varauksesta entistä monipuolisempi lisäpalveluilla

Tee varauksesta entistä monipuolisempi lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Le Passage toivottaa työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi Ranskaan. Matkasi saa sujuvan alun, kun nappaat laadukkaan ja uuden vuokra-autosi mukaan Le Passagen toimipisteestämme ja jatkat matkaasi vapaammin omien aikataulujesi puitteissa. Suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksinmatkustavat kuin perheellisetkin turvallisesti kohteesta toiseen. Näyttävät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat vaikuttavat kyydit eivätkä jätä ketään kylmäksi. Tilavat maasturit sopivat isommille porukoille, sillä ne tarjoavat matkallesi runsaasti tilaa. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovaihtoehtoihimme. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme on myös palveluksessasi viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Le Passagessa! Sixt Autovuokraamo Le Passage tarjoaa uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan ja laajan valikoiman lisäpalveluita, joilla voit tehdä varauksestasi entistä monipuolisemman. GPS-navigaattori on oiva lisävaruste, sillä se vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta ja pääset helposti perille. Pienten lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lisäämään varaukseen lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Tarjoamme myös lisäkuljettaja-vaihtoehdon, mikä on hyvä valinta, jos porukasta löytyy useampi innokas ajokortillinen kuski. Ranskaan pääset tutustumaan vielä laajemmin, kun nappaat käyttöösi vapaat ajokilometrit. Lisää mielenrauhaa saat kattavilla lisäturvapalveluillamme, joista voit valita helposti omiin tarpeisiisi sopivimman. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia.
Tutustu Le Passageen vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Le Passageen vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Kun suuntanasi on Ranskan Le Passage, voit saapua sinne lentokoneella, sillä lähin lentokenttä löytyy vain noin neljän kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Saapuessasi voit kätevästi napata Sixtin vuokra-auton matkaan mukaan suoraan lähistöllä sijaitsevasta toimipisteestämme ja aloittaa kaupunkiin tutustumisen kätevästi saman tien. Vuokra-auton nokka kannattaa suunnata Passage d'Agenin katedraalille, joka on hieno nähtävyys. Kaupunki sijaitsee aivan Garonne-joen varrella, joka on 575 km pitkä ja kulkee Lounais-Ranskassa ja Pohjois-Espanjassa. Kannattaakin kuljeskella joen vartta pitkin, sillä sieltä löytyy paljon viehättäviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nautiskella ranskalaisesta tunnelmasta. Aloita matka Sixtin kautta ja koe autonvuokrauksen avulla Le Passage monipuolisesti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Le Passage
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Le Passage.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Le Passage?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Le Passage. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Le Passage?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Le Passage
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Le Passage?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Le Passage?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Le Passage

Näytä lisää