Autonvuokraus
Levallois-Perret
Piilota
Ranska // Levallois-Perret
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Levallois-Perret

Jos seuraava kohteesi työn tai loman merkeissä on Ranskan Levallois-Perret, kannattaa matka aloittaa Sixt Autovuokraamon kautta! Tarjoamme käyttöösi uudet ja laadukkaat merkkiautot aina kilpailukykyiseen hintaan asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Meiltä löytyy jokaisen makuun sopivat vuokra-autot. Laadukkailla henkilöautoilla ja farmareilla matkustaa taloudellisesti koko porukka. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla suuntaat tyylikkäästi työtapaamisiin. Tilaa tarvitseville meiltä löytyy tilavat maasturit ja pakettiautot, joilla onnistuu suuremmankin tavaramäärän kuljettaminen. Tutustu vuokra-ajoneuvoihimme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa ja varaa seuraava Sixtin vuokra-autosi jo tänään! Jos jokin askarruttaa mieltäsi koskien autonvuokrausta Levallois-Perretissa, käänny asiakaspalvelumme puoleen, joka auttaa joka päivä.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Autonvuokraus
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Muokkaa varaustasi kattavilla lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Levallois-Perret tarjoaa hyvin varustetut ja laadukkaat vuokra-autot käyttöösi, jotta reissusi kohteessa olisi mahdollisimman sujuva ja mukava. Varausta voi kuitenkin aina muokata omien tarpeidensa mukaan lisäämällä siihen käteviä lisäpalveluita. Lastenistuimet ovat täydellinen valinta, kun matkustat pienten lasten kanssa, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Kartanlukuun saat helpotusta lisätessäsi varaukseen GPS-navigaattorin, joka ohjeistaa seurueesi perille vaivattomasti. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa ottaa lisäkuljettajan mahdollisuus huomioon. Tutustu myös kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille Levallois-Perretissa. Huomautamme ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään varauksen teossa ja lisäpalvelujen valinnassa, älä epäröi olla yhteydessä!

Autonvuokraus Levallois-Perretissa auttaa tutustumaan seutuun

Aivan Pariisin tuntumassa sijaitseva Levallois-Perret on viehättävä ranskalainen kaupunki, jossa pääset rentoutumaan rauhallisella esikaupunkialueella ja halutessasi lähteä seikkailemaan vilkkaaseen Pariisiin. Levallois-Perretissa vuokra-auton keula kannattaa suunnata kohti Bois de Boulogne -puistoa, josta löytyy mahdollisuudet mm. golfaukseen ja muodista kiinnostuneet ihastuvat varmasti sieltä löytyvään Louis Vuitton -taidemuseoon. Puistoon tutustumiseen kannattaa käyttää aikaa, sillä sieltä löytyy vaikka ja mitä, varmasti mieluisa kokemus myös lapsille. Halutessasi voit yhdistää matkaasi myös Pariisin nähtävyydet, sillä Sixtin vuokra-autolla ajelet Eiffel-tornille nopeasti, sillä se sijaitsee vain 6 kilometrin päässä. Nauti matkastasi Ranskassa entistä enemmän ja nappaa oma laadukas vuokra-autosi mukaan Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service