Auton vuokraus alueella Lille

 

Suosituin kohteessa Lille

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Lille Rautatieasema Europe alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Lille

Laadukasta autonvuokrausta Lillessä

Laadukasta autonvuokrausta Lillessä

Tervetuloa palvelevaan Sixtin autovuokraamoon Lilleen! Tarjoamme vuokrattavaksi monipuolisesta autovalikoimastamme hyvin varusteltuja menopelejä kompakteista sedaneista aina premium-maastureihin asti. Sopivan kokoisen auton löydettyäsi voit täydentää pakettia haluamillasi lisäpalveluilla. Tutustu autoihin ja palveluihin verkkosivullamme. Autonvuokraus Lillessä tarjoaa sinulle mukavan ja huolettoman tavan matkustaa. Sixtin autovuokraamon autokalustosta löytyy auto moneen tarpeeseen, olitpa sitten työ- tai huvimatkalla. Pienet taloudelliset henkilöautot sopivat yksin matkustaville tai vaikkapa pariskunnille. Henkilöluvun ja tavaramäärän kasvaessa kuvaan astuvat isommat sedan- ja farmarimallit sekä maasturit. Minibusseihin sopii jopa yhdeksän hengen seurue. Jos tarvitset tavaroillesi suurempaa kuljetuskapasiteettia, tarkista verkkosivultamme myös pakettiautojen edulliset vuokraushinnat. Voit valita itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Autovuokraamomme Lillessä tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja. Vakuutukseen voit ottaa lisäturvaksi muun muassa lasi-, rengas- ja kolariturvan. Valikoimasta löytyvät myös GPS-navigaattori ja lisäkuljettajamahdollisuus. Autonvuokraus Lillessä on vaivatonta lapsiperheille, sillä vauvan turvakaukalo, erikokoisia lasten turvaistuimia ja korokeistuin löytyvät tarvittaessa vuokrattavista lisävarusteista.
Ota hyöty irti vuokra-autosta Lillessä

Ota hyöty irti vuokra-autosta Lillessä

Lille on noin 240 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Ranskassa Belgian rajan tuntumassa. Metropolialueella asukkaita on 1,2 miljoonaa. Lillen historia ulottuu 1000 vuoden päähän, joten sen historiaa henkivä vanhakaupunki on kokemisen arvoinen kapeine katuineen ja pienine putiikkeineen. Lillen linnoitus, Citadelle de Lille, on rakennettu 1600-luvulla. Samalla Deule-joen saarella on erityisesti lapsiperheille suositeltavana kohteena Lillen eläintarha. Lille on myös shoppailijan kaupunki, sillä siellä sijaitseva Euralille on yksi Ranskan suurimmista kauppakeskuksista. Vajaan kymmenen kilometrin päässä Englosissa on sekä ranskalaisten että kansainvälisten kauppaketjujen keskittymä. Samalla alueella on perheen pienimmille suuri sisäleikkipuisto ja isommat voivat huristella sisäkartingradalla. Modernista taiteesta pitävien kannattaa ajaa vuokra-autollaan Lillestä noin 10 kilometrin päähän LaM-museoon. Kuvataiteen ystävien iloksi Lillen lähiseudun paikkakunnilla on useita tasokkaita taidemuseoita. Innokkaille penkkiurheilijoille voi vinkata, että paikallinen jalkapallojoukkue pelaa Ranskan pääsarjassa. Golfarit puolestaan pääsevät vuokra-autollaan kätevästi lähiseudun viheriöille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Lille

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Lille?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Lille sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Lille.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Lille?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Lille. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 3336 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Lille

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Lille?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Lille?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Lille?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?