Auton vuokraus toimipisteestä Marcq-en-Baroeul

 

Suosituin kohteessa Marcq-en-Baroeul

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marcq-en-Baroeul alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marcq-en-Baroeul

Osoite

67 avenue de Flandre, 59700 Marcq en Baroeul, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La
08:00 - 13:00 14:00 - 17:00
Su
09:00 - 13:00 14:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Marcq-en-Baroeul

Vuokraa auto Sixtiltä Lillessä ja nauti vapaudesta

Vuokraa auto Sixtiltä Lillessä ja nauti vapaudesta

Autonvuokraus Marcq-en-Baroeulissa tuo matkaasi Ranskan ja Belgian rajalla sijaitsevassa Lillessä vapautta liikkua oman aikataulusi mukaan. Näe ja koe kaikki mielenkiintoisimmat kohteet vuokra-autolla Marcq-en-Baroeulissa. Sixt Autovuokraamo Marcq-en-Baroeul sijaitsee aivan Acacias'n raitiovaunupysäkkiä vastapäätä, joten tavoitat meidät helpoiten julkisia liikennevälineitä käyttäen. Kannattaa myös huomioida, että pysäköinti toimipisteemme ulkopuolella on sallittu vain kahdeksi tunniksi. Autonvuokraus Marcq-en-Baroeulissa toimii yksinkertaisimmin niin, että teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Tässä vaiheessa pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian, mutta huomaa, ettei käytäntöihimme valitettavasti kuulu varata tiettyjä automalleja. Valikoima kattaa henkilöautoja ja farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja, toisin sanoen koko Sixtin vuokra-aajoneuvokategorioiden kirjon. Autonvuokraus Marcq-en-Baroeulissa onkin oivallinen tapa liikkua Lillessä, olipa matkasi syy sitten työ tai loma tai mikäli tarvitset vuokra-auton käyttöösi muuten vain.
Monipuolinen palvelutarjonta tekee Sixtistä ihanteellisen autovuokraamon

Monipuolinen palvelutarjonta tekee Sixtistä ihanteellisen autovuokraamon

Sixt on vuonna 1912 perustettu saksalainen perheyritys, joka on perinteitä vaalien rakentanut vahvaa imagoaan maailmalla laadukkaana eurooppalaisena autovuokraamona jo yli sadan vuoden ajan. Monipuolisten palveluiden ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi Sixt tunnetaan tänä päivänä yli 105 maassa myös korkeatasoisesta vuokrakalustostaan, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Varausta tehdessäsi pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian, jonka yhteydessä sinulla on mahdollisuus lisätä vuokrapakettiisi erilaisia turvaa ja mukavuutta tuovia lisäpalveluja. Valitse esimerkiksi kattauksesta erilaisia vakuutuksia, jotka turvaavat matkasi vahingon tai kolarin varalle. Voit myös lisätä useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, mikä helpottaa matkantekoa, kun ratin takana istumista voi välillä vaihdella. Lastenistuimet lisäävät perheellisten matkantekoa huomattavasti. Kätevä GPS-navigaattori on oivallinen lisä silloin, kun on tärkeää saavuttaa määränpää täsmällisesti vailla ylimääräisiä mutkia. Talvikeleissä ja vuoristoon suunnatessa kannattaa valita mukaan lumiketjut. Pitkillä matkoilla kukkaroa helpottaa mainio tarjouksemme rajattomasta kilometrimäärästä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marcq-en-Baroeul

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marcq-en-Baroeul?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marcq-en-Baroeul sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marcq-en-Baroeul.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marcq-en-Baroeul?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1060 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M440i
BMW M440i
BMW M5
BMW M5
BMW X3M40
BMW X3M40

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marcq-en-Baroeul

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marcq-en-Baroeul?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marcq-en-Baroeul?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marcq-en-Baroeul

Näytä lisää