Autonvuokraus
Lyon Cours Franklin Roosevelt
Piilota
Ranska // Lyon // Lyon Cours Franklin Roosevelt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lyon Cours Franklin Roosevelt: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 6 Cours Franklin Roosevelt
  69006 Lyon FR +33-482250437
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LYSC03
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Lyon Cours Franklin Rooseveltin Sixt palveluksessasi!

Sixt Autovuokraamo palvelee Ranskan Lyon Cours Franklin Rooseveltin toimipisteellään tarjoten ammattimaista autonvuokrausta. Pitkän kokemuksen omaavan Sixtin autonvuokrauspalveluihin voit luottaa aina, suuntautuipa matkasi sitten Lyoniin tai jonnekin muualle päin maailmaa. Lyon Cours Franklin Rooseveltin toimipisteemme löydät helposti Lyonin keskustasta vaikkapa ottamalla metron, sillä tämä Sixtin toimipiste sijaitsee Fochin metroaseman kupeessa, ollen yksi Lyonin keskustassa sijaitsevista toimipisteistämme.

Meillä on tarjota käyttöösi Lyonin-matkallesi keskimäärin vain noin kolme kuukautta käytössä olleen vuokra-autokalustomme, jonka jokainen ajoneuvo tulee laadukkaalta automerkiltä. Vuokra-autojen kategorioitamme Lyon Cours Franklin Rooseveltin toimipisteellämme ovat kätevän kokoiset ja helposti keskustassa käsiteltävät henkilöautot, suuremman porukan ja tavaramäärän kyytiinsä mahduttavat farmarit, kaikilla ajoreiteillä ketteräkulkuiset maasturit sekä kirsikkana kakun päällä lomamatkan kruunaavat avoautot ja urheiluautot, jotka tuovat matkaasi palasen luksusta. Valitse ja varaa sivustoltamme oma autokategoriasi ja olet jo askeleen lähempänä unelmien matkaasi Lyonissa!

Vuokra-auto kaikilla mausteilla ja vakuutuksilla

Autonvuokraus Sixt Lyon Cours Franklin Rooseveltin toimipisteellä käy jouhevasti, sillä vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat täällä myös aukiolojen ulkopuolella. Halutessasi voit myös palauttaa täältä vuokraamasi ajoneuvon toiseen Sixtin toimipisteeseen. Kun olet päättänyt vuokra-autosi kategorian, otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, mutta ei kuitenkaan tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Lisäpalvelumme on suunniteltu tekemään lomastasi tai työmatkastasi täydellinen. Jos valitset varaukseesi vapaat kilometrit, voit muuttaa ajosuunnitelmaasi lennosta ja suunnata teille tietymättömille. Mietityttääkö jaksaminen auton ratin takana siinä tapauksessa, että haluattekin kurvailla tutkien Lyonin ympäristöä tarkemmin? Varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettaja, jotta voitte vaihtaa välillä kuskia ja tuikitärkeät lepotauot tulevat pidetyiksi. Eikä unohdeta tarjoamiamme lisävarusteita! Jos matkalla mukana on koko perhe, lasten turvaistuimet ovat ensiarvoisen tärkeitä varaukseen liitettäviä varusteita. Kuten myös GPS-navigaattori, mikäli mielitte löytää ripeästi ja varmasti perille haluamiinne osoitteisiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lyon Cours Franklin Roosevelt LYSC03 6 Cours Franklin Roosevelt 69006 Lyon 45.768371, 4.843463 +33-482250437

Sixt-toimipiste Lyon Cours Franklin Roosevelt LYSC03

6 Cours Franklin Roosevelt
69006 Lyon
 
Puhelinnro +33-482250437

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

11 bis place Maréchal Lyautey
69006 Lyon
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service