Autonvuokraus
Lyon Part Dieu Rautatieasema
Piilota
Ranska // Lyon // Lyon Part Dieu Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lyon Part Dieu Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 8 Avenue Georges Pompidou
  69003 Lyon FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LYSX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 21:00
la.08:00 - 17:00
su.12:00 - 21:00
Juhlapyhä13:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Suuntana Sixt Autovuokraamo Lyon Part Dieun rautatieasemalla

Autonvuokraus Lyon Part Dieun Rautatieaseman Sixt-toimipisteessä käy helposti ja vaivatta. Täällä sinua palvelee Sixt Autovuokraamo, jonka löydät näppärästi heti Lyon Part Dieun rautatieasemalle saavuttuasi. Olitpa siis tulossa junalla Lyoniin mistä tahansa suunnasta, voit noutaa etukäteen varaamasi vuokra-auton saman tien ja antautua kertaheitolla kauniin Lyonin kaupungin vietäväksi. Tai miksi et tutkisi myös Lyonin ympäryskuntia ja muita lähettyvillä sijaitsevia kiehtovia kaupunkeja? Kun osana matkaohjelmaasi on autonvuokraus Lyon Part Dieun Rautatieaseman Sixt-toimipisteeltä, voit suunnitella omat ajoreittisi ja aikataulusi kokonaan julkisesta liikenteestä riippumatta. Kätevää, eikö totta?

Millainen vuokra-auto olisi sinun lomasi tai työmatkasi kohokohta? Siintääkö haaveissasi kenties ranskalaiselokuvien tunnelmiin vievä avoauto, jolla matkata hiukset hulmuten kohti hulppeita nähtävyyksiä? Tai virtaviivaisen sporttinen urheiluauto, jolla kehtaa kurvailla ostoksille? Tai ehkäpä olet käytännöllisyyden kannalla ja taitat mieluummin Lyonin sisäiset matkat näppärän kokoisella kauppakassilla eli hieman pienemmällä henkilöautolla. Farmari puolestaan on ratkaisu enemmän matkustus- ja säilytystilaa tarvitsevalle, kun taas maasturi täydentää matkasuunnitelmat, joiden tarkoituksena on taittaa syrjäisempiä seutuja hulppeita maisemia ihastellen. Kaikki edellä mainitut autokategoriat ovat tarjolla Lyon Part Dieun Rautatieaseman Sixt-toimipisteessä.

Laadukkaalla vuokra-autolla tutkimusmatkalle Lyoniin

Kun suuntana on Ranska ja aikeissa on autonvuokraus Lyon Part Dieun Rautatieaseman Sixt-toimipisteellä, tee varaus etukäteen netissä ja vuokra-automme odottaa sinua halutessasi vaikka heti kaupunkiin saapuessasi. Muistathan myös täydentää varauksesi tarjoamillamme lisäpalveluilla ja -varusteilla, jotka tekevät Lyonin-matkastasi sujuvamman ja turvallisemman. Käytössäsi on lukuisat turvaa tuovat vakuutukset, lasten turvaistuimet ja navigaattorit, lisäkuljettajapalvelu ja vapaat kilometrit. Kun varaat vuokra-autoa Sixtiltä, otathan huomioon varausta tehdessäsi, että pystymme takaamaan ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme valitettavasti tiettyä mallia tai merkkiä. Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua mielellämme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 21:00
la.08:00 - 17:00
su.12:00 - 21:00
Juhlapyhä13:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lyon Part Dieu Rautatieasema LYSX01 8 Avenue Georges Pompidou 69003 Lyon 45.758939, 4.861443 +33-820007498

Sixt-toimipiste Lyon Part Dieu Rautatieasema LYSX01

8 Avenue Georges Pompidou
69003 Lyon
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

203 Rue Paul Bert
69003 Lyon
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service