Autonvuokraus
Lyon Perrache Rautatieasema
Piilota
Ranska // Lyon // Lyon Perrache Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lyon Perrache Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 14 Cours de Verdun Rambaud
  69002 Lyon FR +33-4-82250282
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: LYSX02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Asiantuntevaa autonvuokrausta Lyonissa

Ota osaksi Ranskan Lyoniin suuntautuvaa matkaohjelmaasi autonvuokraus Sixt Lyon Perrache Rautatieasemalla. Sixt Autovuokraamomme palvelee Lyon Perrachen rautatieasemalla, josta saat vuokra-auton kätevästi käyttöösi heti Lyonin kaupunkiin saavuttuasi. Lyon Perrache Rautatieaseman Sixt-toimipisteellämme on käytössä 24 tunnin palvelu tarkoittaen sitä, että voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi näppärästi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Lisäksi voit halutessasi noutaa vuokra-autosi tästä toimipisteestä ja palauttaa sen toiseen Sixt-palvelupisteeseen - näin saat matkasuunnitelmiisi entistä enemmän joustoa!

Sixt Autovuokraamo Lyon Perrachen rautatieasemalla tarjoaa käyttöösi varsin laajan valikoiman moderneja ja laadukkaita autotyyppejä, joista jokainen on ollut keskimäärin käytössä korkeintaan vain kolmen kuukauden ajan. Olipa valintanasi sitten kätevän kokoinen henkilöauto, maaston kuin maaston ketterästi taittava maasturi, suuremman väkijoukon ja useammat matkatavarat kyytiinsä mahduttava farmariauto tai kaivatessasi lomaasi luksusta urheiluauto tai avoauto, kaikki näistä kategorioista ovat tarjolla Lyon Perrachen rautatieaseman toimipisteellämme. Kurkkaa sivuillemme ja tee valintasi. Heräsikö mieleesi kenties lisäkysymyksiä? Otathan yhteyttä palvelevaan asiakaspalveluumme, joka on aina iloiten apunasi.

Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja saa täysi ilo irti-Lyonin matkastasi!

Oletko unelmoinut Ranskaan ja tarkemmin ottaen Lyonin seudulle suuntautuvasta matkasta? Jos, niin vuokra-auto on todella vähintäänkin harkitsemisen arvoinen osa matkasuunnitelmaa, sillä sen avulla pääset liikkumaan paikasta toiseen mitä ketterimmin, kokonaan bussi- ja juna-aikatauluista piittaamatta. Autonvuokraus Lyon Perrache Rautatieaseman Sixt-toimipisteellä käy mitä näppärimmin - varaa vain etukäteen verkkosivuiltamme vuokra-auto haluamastasi autokategoriasta. Otathan kuitenkin ystävällisesti huomioon tehdessäsi varausta Lyonin-matkallesi, että Sixt voin taata varaamasi vuokra-auton kategorian, mutta ei kuitenkaan tiettyä merkkiä tai mallia. Täydennä vielä varauksesi varusteilla, kuten lasten turvaistuin tai navigaattori, sekä lisäpalveluilla, kuten kolariturvalla, matkan jatkumisturvalla tai vapaaehtoisella henkilövakuutuksella, ja voit rullata takuulla pitkin Lyonin teitä rauhallisin mielin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lyon Perrache Rautatieasema LYSX02 14 Cours de Verdun Rambaud 69002 Lyon 45.748808, 4.825159 +33-4-82250282

Sixt-toimipiste Lyon Perrache Rautatieasema LYSX02

14 Cours de Verdun Rambaud
69002 Lyon
 
Puhelinnro +33-4-82250282

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

12 Cours de Verdun Rambaud
69002 Lyon
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service