Autonvuokraus
Lyon St Exupéry Lentoasema
Piilota
Ranska // Lyon // Lyon St Exupéry Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lyon St Exupéry Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 100 Rue d'Autriche, BP 154
  69125 Colombier Saugnieu FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LYS
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 23:00
la.09:00 - 20:00
su.09:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Lyonissa St Exuperyn lentoasemalla

Autonvuokraus Lyonissa St Exuperyn lentoasemalla, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Lyon Satolas, käy helposti. Tarjoamme todella monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimamme kaikki löytävät takuulla mieleisensä vuokra-auton. Meiltä vuokraat edullisia kaupunkiautoja, farmareita, nelivetoisia autoja, katumaastureita kuin urheiluautoja ja luksusautoja. Automme ovat aina uusinta uutta. Niistä löytyy muun muassa ilmastointi sekä turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli haluat ajaa huoletta pitkiäkin matkoja, voit valita vuokrapakettiisi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun on mahdollista ottaa kaikki vahingot kattava vakuutuspaketti. Tätä suositellaan varsinkin nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin vuokra-auton avulla pääset matkaamaan lentoasemalta hotelliisi viivytyksettä. Kun koneesi laskeutuu Lyoniin St Exuperyn lentoasemalle, LYS, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua toimipisteellämme. Varaa auto ennakkoon netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Lyonista St Exuperyn lentoasemalta hoituu netissä

LYS sijaitsee Colombier Saugnieurin alueella 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksen ulkopuolella. Jos et ole tilannut kuljetusta ennakkoon, voit hypätä bussiin, joka kuljettaa sinut suoraan toimipisteellemme. Bussit lähtevät suoraan saapuvien terminaalin edestä. Jos olet vuokrannut auton etukäteen netistä tai puhelimitse, on vuokraaminen silloin todella nopeaa. Palauta auto samaan paikkaan kuin mistä vuokraatkin sen. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä mielessäsi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua aina.

Kiertele ympäri kaupunkia ja lähiseutuja vuokra-autolla

Autonvuokraus Lyonissa St Exuperyn lentoasemalta on järkevää, sillä vuokra-auto tarjoaa mahdollisuuden liikkua paikasta toiseen ilman rajoituksia. Kaupunki sijaitsee Ranskassa Rhonen Alppien läheisyydessä, joten lähiseudun tutkiminen kiinnostaa varmasti monia. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Rooman aikainen amfiteatteri, joka sijaitsee Fourvierèn kukkulalla. Sen lisäksi kaupungissa on paljon eri aikakausien kirkkoja aina keskiajalta tähän päivään. Kun otat vuokra-auton Lyonista St Exuperyn lentoasemalta, pääset näkemään kaikki nämä paikat ja paljon muutakin. Vuokra-auto helpottaa liikkumista huomattavasti, eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 23:00
la.09:00 - 20:00
su.09:00 - 23:00
Juhlapyhä09:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lyon St Exupéry Lentoasema LYS 100 Rue d'Autriche, BP 154 69125 Colombier Saugnieu 45.720920, 5.077400 +33-820007498

Sixt-toimipiste Lyon St Exupéry Lentoasema LYS

100 Rue d'Autriche, BP 154
69125 Colombier Saugnieu
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service