Autonvuokraus
Marcq en Baroeul
Piilota
Ranska // Marcq en Baroeul
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marcq en Baroeul

Sixt Autovuokraamo Marcq-en-Baroeul on palveluksessasi etsiessäsi laadukasta autonvuokrausta Pohjois-Ranskaan suuntautuvalle matkallesi. Täällä voit valita käyttöösi niin kaupungin kaduilla ketterästi kulkevan henkilöauton, tavara- ja matkustustiloiltaan reilun kokoisen farmarin kuin monet maastot taittavan maasturinkin. Pakettiauto puolestaan mahduttaa mukaan esimerkiksi harrastusvälineet. Haluatteko asettaa lomallenne tai muulle matkallenne kultareunuksen? Siinä tapauksessa voitte varata matkalle käyttöönne avoauton tai urheiluauton. Valitsetpa minkä tahansa ajoneuvokategorian, Sixtin vuokra-auton varatessasi nautit aina modernista, keskimäärin kolmisen kuukautta käytössä olleesta menopelistä.

 
 • Marcq-en-Baroeul
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Marcq-en-Baroeul

  Sixt Autonvuokraus
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalveluista turvaa ja joustavuutta ajokilometreihin

Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, ja olet jo askelta lähempänä unohtumattomia matkaelämyksiä. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata Marcq-en-Baroeulin lomallesi tai työmatkallesi ainoastaan autokategorian, ei tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä. Erilaiset lisäturvat ja muut palvelut ovat lisättävissä vuokra-autoon varauksen teon yhteydessä. Valittavanasi meillä ovat muun muassa vapaaehtoinen henkilövakuutus, vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva, tai lisäturvaa ajomatkojen taittamiseen tarjoavat kolariturva sekä lasi- ja rengasturva. Kokoa lisäpalveluista paketti, joka palvelee parhaiten juuri sinua tai seuruettasi!

Koe Lille ja Marcq-en-Baroeul vuokra-autolla kierrellen

Ranskan pohjoisosassa, aivan Belgian rajan tuntumassa sijaitseva Marcq-en-Baroeul on Lillen kaupungin esikaupunkialue, joka viehättää kävijäänsä kauniilla arkkitehtuurillaan ja lumoavan vehreillä maisemillaan. Marcq-en-Baroeul on nappivalinta matkailijalle, joka haluaa majoittua luonnonläheisiin maisemiin hiljaisten katujen varteen. Kaupunkielämään kaivatessa Lillen keskustaan on täältä vain seitsemän kilometrin matka. Sekä Lillen että Marcq-en-Baroeulin lähistöltä löytyy paljon kivaa tekemistä koko perheelle. Kiipeilypuisto Block'Out Lille on loistava paikka energian purkamiseen, ja päivän päätteeksi voitte rentoutua viihtyisässä Calme, Luxe & Volupte -kylpylässä. Nämä kohteet sijaitsevat vain muutamien kilometrien päässä Marcq-en-Baroeulista, ja hurautat niihin vuokra-autolla alta aikayksikön.

Marcq-en-Baroeuliin majoittuessa pääsee helposti tyydyttämään myös kulttuurinnälkää. Grande Place -tori monumentteineen ja Musée La Piscine -museo sekä monet muut nähtävyydet löytyvät helposti Lillen keskustan tuntumasta. Ulkona vietettävän päivän kruunaa Lille Zoo -eläinpuisto, jossa riittää lajeja ihmeteltäväksi. Sisällyttäkää matkaohjelmaanne autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Marcq-en-Baroeulista ja vietätte ikimuistoisia päiviä Lillen seutuvilla, auton tavaratila kätevästi lähellänne mukana kulkeville vaihtovaatteille, eväille ja ostoksille. Unohtumatonta matkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service