Autonvuokraus
Marignane
Piilota
Ranska // Marignane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marignane

Marignanesta löydät Sixt Autovuokraamon, joka tarjoaa käyttöösi hulppean kattauksen erilaisia vuokra-autoja ja autonvuokrauspalveluja. Marignanen-toimipisteellämme vuokrattavanasi ovat muun muassa lisätilaa mukanaan tuovat farmarit, jotka ovat oiva valinta, kun mukana kulkee suurempi seurue ja tavaratilassa halutaan kuljettaa vaikkapa ostoksia. Henkilöauto puolestaan kulkee kaupunkien kaduilla näppärästi ja jouhevasti, kun taas maasturilla taitatte vaativampiakin osuuksia tutkiessanne seutuja laajemmassa mittakaavassa. Näiden kolmen kategorian lisäksi Marignanessa sijaitseva Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrauspalveluissaan myös mahdollisuuden varata käyttöön luksusautovalikoimamme todelliset helmet eli katseet puoleensa vetävät avo- ja urheiluautot, jotka tekevät Ranskan-lomasta ylellisen kokemuksen!

 
 • Marseille Lentoasema
  BP 55 AP de Marseille, P 11
  13728 Marignane Cedex

  ma. - to.07:30 - 23:30
  pe.07:30 - 24:00
  la. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Marseille Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  BP 55 AP de Marseille, P 11
  13728 Marignane Cedex

  ma. - to.07:30 - 23:30
  pe.07:30 - 24:00
  la. - su.07:30 - 23:30
  Juhlapyhä07:30 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Viimeistele varauksesi haluamillasi Sixt-lisäpalveluilla

Varauksen tekoon ryhtyessäsi muistathan pitää mielessäsi, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, mutta ei tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä. Vuokra-autosi tarkka malli selviää perillä kohteessa, ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Lisäksi ennen varaamisen aloittamista on hyvä huomioida erilaisten lisäturvien ja muiden lisäpalvelujen tarjonta, ja lisätä niistä omaan varaukseen sinulle tarpeellisimmat. Tämä siitä syystä, että maksat pelkästään niistä palveluista, joista koet hyötyväsi omassa vuokra-autossasi. Meillä lisäpalveluissa on valittavanasi muun muassa vapaaehtoinen henkilövakuutus, vapaat ajokilometrit, matkan jatkumisturva tai mieltä rauhoittavaa lisäturvaa tarjoavat kolariturva ja lasi- ja rengasturva. Höystä vielä vuokra-autosi Marignanessa GPS-navigaattorilla ajoreittien löytämistä helpottamaan, ja lisää tarvittaessa varaukseesi lastenistuin.

Autonvuokraus kruunaa Marignanen matkasi

Aivan Ranskan eteläkärjen tuntumassa sijaitseva Marignane kuuluu Bouches-du-Rhônen departementtiin, ja alue tunnetaan valloittavan kauniista hiekkarannoistaan. Täältä löytyy rantaviivaa silmänkantamattomiin ja kesäaikaan pääset valitsemaan mieluisimmat lukuisten uimarantojen joukosta. Kun allasi on vuokra-auto, pääset kulkemaan pitkin poikin Marignanea mitä sukkelimmin, ja ennätät näkemään enemmän matkasi aikana. Voit myös pakata seurueesi vuokra-autoon ja voitte osoittaa auton nokan kohti vaikkapa Aviation Museum -ilmailumuseota, Marseille au Rhônen historiallista kanavaa tai lumoavaa kappelia nimeltä Notre-Dame-de-Pitié de Marignane. Kun sisällytät Marignanen seudulle suuntautuvaan loma- tai työmatkaasi Sixt Autovuokraamon autonvuokrauspalvelut, nautit joustavasta matkaohjelmasta, jonka voit antaa elää ja muuttua, ja jonka ansiosta voit heittäytyä hetken vietäväksi jokaisena matkapäivänäsi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service