Autonvuokraus
Mauguio
Piilota
Ranska // Mauguio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mauguio

Etelä-Ranskan ja siellä Mauguion alueen kutsuessa, anna Sixt Autovuokraamon tarjota matkasi ajaksi osaavat ja ammattitaitoiset autonvuokrauspalvelut. Varaamalla vuokra-auton tähän toimipisteeseen pääset valitsemaan ajoneuvosi runsaasta valikoimasta, juuri omiin tarpeisiisi sopien. Mikäli haluat matkallesi kompaktin kokoisen vuokra-auton, varaa Mauguion-toimipisteellemme kätevän kokoinen henkilöauto, joka kuljettaa sinut tai seurueesi paikasta toiseen ketterästi, tai ota hyöty irti farmarin tarjoamasta lisätilasta vaikkapa sukellusvälineiden tullessa matkalle mukaan. Jykevällä maasturilla taittuvat haastavammatkin reitit ja tarjoamamme avo- ja urheiluautot puolestaan tuovat lomaasi ansaittua luksusta. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa vuokra-autosi hyvissä ajoin ennen Mauguion-matkaa!

 
 • Montpellier Lentoasema
  Aeroport Montpellier Mediterr.
  34130 Mauguio

  ma. - su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Montpellier Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport Montpellier Mediterr.
  34130 Mauguio

  ma. - su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse tarpeisiisi sopivimmat lisäpalvelut

Tehdessäsi varausta nettisivuillamme pidäthän mielessäsi, ettei Sixt voi taata käyttöösi tarkkaa automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan kategorian, johon varaamasi vuokra-auto kuuluu. Menopelin tarkka malli selviää perillä matkakohteessa. Varauksen teon yhteydessä vuokra-auto Mauguiossa kannattaa myös höystää itsellesi sopivimmilla lisäpalveluilla, kuten joustavuutta matkantekoon tuovilla vapailla ajokilometreillä, matkan jatkumisturvalla tai lisäkuljettajalla. Lisäturvistamme sinulla on valittavanasi kolariturva, vapaaehtoisen henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva. Voit vielä laittaa pisteen i:n päälle lisäämällä varaukseesi GPS-navigaattorin. Mikäli mukana matkaa perheen pienimpiä, muistathan varata heille ennakkoon myös lasten turvaistuimet.

Hurmaava Mauguio tutuksi vuokra-auton kyydittämänä

Mauguio on Etelä-Ranskassa sijaitseva pienehkö kunta, joka hurmaa kävijänsä kauneudellaan. Täällä luonto on mitä lumoavin ja kauniit talot hurmaavat oitis tunnelmallaan. Pieni paikkakunta tarkoittaa yleensä vähäisiä mahdollisuuksia julkisten liikennevälineiden suhteen, ja näin on asian laita myös Mauguiossa. Tästä syystä vuokra-auto on suorastaan ehdoton lisä Mauguioon suuntautuvalle matkalle, päästäksesi näkemään ja kokemaan tätä kuvankaunista aluetta mahdollisimman laajasti.

Mauguion pitkä rantaviiva houkuttaa pulahtamaan raikkaaseen meriveteen. Kesäaikaan voittekin vuokra-auton ansiosta fiilistellä vapaasti ja ajella pitkin rantatietä valiten mieluisimman kohdan hiekkarannasta auringonpalvonnalle. Myös sukeltaminen on täällä hyvin suosittua, ja farmariautoon tai maasturiin mahdutat vaivatta myös sukellusvälineet. Mikäli osutte Mauguioon markkina-aikaan, vuokra-autolla kannattaa suunnata torille, jonka iloinen tunnelma on käsinkosketeltavissa. Tutustu hurmaavaan Mauguioon mitä kätevimmin varaamalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service