Auton vuokraus alueella Mauguio

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Mauguio

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Montpellier Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Mauguio

Valitse tarpeisiisi sopivimmat lisäpalvelut

Valitse tarpeisiisi sopivimmat lisäpalvelut

Etelä-Ranskan ja siellä Mauguion alueen kutsuessa, anna Sixt Autovuokraamon tarjota matkasi ajaksi osaavat ja ammattitaitoiset autonvuokrauspalvelut. Varaamalla vuokra-auton tähän toimipisteeseen pääset valitsemaan ajoneuvosi runsaasta valikoimasta, juuri omiin tarpeisiisi sopien. Mikäli haluat matkallesi kompaktin kokoisen vuokra-auton, varaa Mauguion-toimipisteellemme kätevän kokoinen henkilöauto, joka kuljettaa sinut tai seurueesi paikasta toiseen ketterästi, tai ota hyöty irti farmarin tarjoamasta lisätilasta vaikkapa sukellusvälineiden tullessa matkalle mukaan. Jykevällä maasturilla taittuvat haastavammatkin reitit ja tarjoamamme avo- ja urheiluautot puolestaan tuovat lomaasi ansaittua luksusta. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa vuokra-autosi hyvissä ajoin ennen Mauguion-matkaa! Tehdessäsi varausta nettisivuillamme pidäthän mielessäsi, ettei Sixt voi taata käyttöösi tarkkaa automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan kategorian, johon varaamasi vuokra-auto kuuluu. Menopelin tarkka malli selviää perillä matkakohteessa. Varauksen teon yhteydessä vuokra-auto Mauguiossa kannattaa myös höystää itsellesi sopivimmilla lisäpalveluilla, kuten joustavuutta matkantekoon tuovilla vapailla ajokilometreillä, matkan jatkumisturvalla tai lisäkuljettajalla. Lisäturvistamme sinulla on valittavanasi kolariturva, vapaaehtoisen henkilövakuutus sekä lasi- ja rengasturva. Voit vielä laittaa pisteen i:n päälle lisäämällä varaukseesi GPS-navigaattorin. Mikäli mukana matkaa perheen pienimpiä, muistathan varata heille ennakkoon myös lasten turvaistuimet.
Hurmaava Mauguio tutuksi vuokra-auton kyydittämänä

Hurmaava Mauguio tutuksi vuokra-auton kyydittämänä

Mauguio on Etelä-Ranskassa sijaitseva pienehkö kunta, joka hurmaa kävijänsä kauneudellaan. Täällä luonto on mitä lumoavin ja kauniit talot hurmaavat oitis tunnelmallaan. Pieni paikkakunta tarkoittaa yleensä vähäisiä mahdollisuuksia julkisten liikennevälineiden suhteen, ja näin on asian laita myös Mauguiossa. Tästä syystä vuokra-auto on suorastaan ehdoton lisä Mauguioon suuntautuvalle matkalle, päästäksesi näkemään ja kokemaan tätä kuvankaunista aluetta mahdollisimman laajasti. Mauguion pitkä rantaviiva houkuttaa pulahtamaan raikkaaseen meriveteen. Kesäaikaan voittekin vuokra-auton ansiosta fiilistellä vapaasti ja ajella pitkin rantatietä valiten mieluisimman kohdan hiekkarannasta auringonpalvonnalle. Myös sukeltaminen on täällä hyvin suosittua, ja farmariautoon tai maasturiin mahdutat vaivatta myös sukellusvälineet. Mikäli osutte Mauguioon markkina-aikaan, vuokra-autolla kannattaa suunnata torille, jonka iloinen tunnelma on käsinkosketeltavissa. Tutustu hurmaavaan Mauguioon mitä kätevimmin varaamalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Mauguio
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Mauguio?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mauguio sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mauguio.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mauguio?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mauguio. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 1309 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mauguio
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mauguio?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mauguio?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mauguio?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Mauguio

Näytä lisää