Autonvuokraus
Melun
Piilota
Ranska // Melun
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Melun

Ranskan Melunissa sijaitseva Sixt Autovuokraamo tarjoaa tänne suuntaavalle mitä kattavimmat autonvuokrauspalvelut. Kun valintasi on Sixt Autovuokraamo, meiltä vuokratessasi saat käyttöösi uuden, keskimäärin vain noin kolme kuukautta käytössä olleen vuokra-auton Melunin alueen tutkimiseen. Melunin keskustassa sijaitsevalle toimipisteellemme voit varata sinua tai seuruettasi odottamaan joko kätevän kokoisen henkilöauton, enemmän matkustustilaa tarjoavan farmarin, mittavan säilytystilan vaikkapa harrastusvälineille tarjoavan pakettiauton tai monenlaisia mäkiä ketterästi ylös nousevan maasturin. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa nyt laadukas vuokra-auto tulevalle Melunin-matkallesi!

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  ma. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Autonvuokraus
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  ma. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut vuokra-autoon valintasi mukaisesti

Muistathan vuokra-auton varausta Melunin-matkalle tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo pystyy takaamaan haluamallesi ajoneuvolle ainoastaan kategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Tarkka vuokra-auton malli selviää perille kohteeseen päästyäsi, ja se määrittyy ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Varusta tehdessäsi pyydämme myös huomioimaan tarjoamamme kattavat lisäpalvelut, joista voit valita juuri omaa matkaasi parhaimmin palvelevat ratkaisut. Meiltä ajoneuvon vuokratessasi tarjolla on muun muassa vapautta matkasuunnitelmiisi tuovat matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Lisäkuljettaja on järkevä lisäys varaukseen silloin, kun mukaan lähtee useampikin ajokortin omistaja. Räätälöi sivuillamme omannäköisesi paketti. Anna Sixt Autovuokraamon olla mukana tekemässä Meluniin suuntautuvasta matkastasi täydellinen ja unohtumaton!

Melunin seutua tutkimaan vuokra-auton siivittämänä

Melun on Pariisin esikaupunkialueen kaakkoisosassa sijaitseva kunta, joka viehättää näyttävillä, historiallisilla rakennuksillaan ja puhtaan raikkaalla luonnollaan. Tämä Seine-et-Marnen departementin pääkaupunki puhuttelee kävijäänsä historian siipien havinallaan, tarjoten ihasteltavaksi muun muassa upean, aikanaan kuninkaallisena residenssinä toimineen Melunin linnan. Pariisin alueelle suunnatessa Melun on oiva valinta majapaikaksi, etenkin silloin kun halutaan akkujen latausta muutoin kiireisestä arjesta. Rentoutukaa kylpylässä ja nauttikaa kolmen ruokalajin illallinen yhdessä Melunin tunnelmallisista ravintoloista.

Melunin rauhallinen ympäristö saa kävijän oitis lomatunnelmaan, mutta halutessa Pariisin tavoittaa täältä käsin kätevästi vain tunnissa, esimerkiksi kätevän vuokra-auton avustamana. Pienestä väkiluvustaan huolimatta Melun hurmaa kävijänsä ihmisläheisellä tunnelmallaan ja viehättävillä pienillä kujillaan, joiden varrella riittää ihastelemista. Tutustukaa tähän kauniiseen alueeseen laajemmin toteuttamalla autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Melunista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service