Auton vuokraus alueella Melun

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Melun

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Melun Dammarie les Lys alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Melun

Lisäpalvelut vuokra-autoon valintasi mukaisesti

Lisäpalvelut vuokra-autoon valintasi mukaisesti

Ranskan Melunissa sijaitseva Sixt Autovuokraamo tarjoaa tänne suuntaavalle mitä kattavimmat autonvuokrauspalvelut. Kun valintasi on Sixt Autovuokraamo, meiltä vuokratessasi saat käyttöösi uuden, keskimäärin vain noin kolme kuukautta käytössä olleen vuokra-auton Melunin alueen tutkimiseen. Melunin keskustassa sijaitsevalle toimipisteellemme voit varata sinua tai seuruettasi odottamaan joko kätevän kokoisen henkilöauton, enemmän matkustustilaa tarjoavan farmarin, mittavan säilytystilan vaikkapa harrastusvälineille tarjoavan pakettiauton tai monenlaisia mäkiä ketterästi ylös nousevan maasturin. Tutustu helppokäyttöiseen varaustyökaluumme ja varaa nyt laadukas vuokra-auto tulevalle Melunin-matkallesi! Muistathan vuokra-auton varausta Melunin-matkalle tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo pystyy takaamaan haluamallesi ajoneuvolle ainoastaan kategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Tarkka vuokra-auton malli selviää perille kohteeseen päästyäsi, ja se määrittyy ajankohtaisen varaustilanteen mukaan. Varusta tehdessäsi pyydämme myös huomioimaan tarjoamamme kattavat lisäpalvelut, joista voit valita juuri omaa matkaasi parhaimmin palvelevat ratkaisut. Meiltä ajoneuvon vuokratessasi tarjolla on muun muassa vapautta matkasuunnitelmiisi tuovat matkan jatkumisturva ja vapaat ajokilometrit. Lisäkuljettaja on järkevä lisäys varaukseen silloin, kun mukaan lähtee useampikin ajokortin omistaja. Räätälöi sivuillamme omannäköisesi paketti. Anna Sixt Autovuokraamon olla mukana tekemässä Meluniin suuntautuvasta matkastasi täydellinen ja unohtumaton!
Melunin seutua tutkimaan vuokra-auton siivittämänä

Melunin seutua tutkimaan vuokra-auton siivittämänä

Melun on Pariisin esikaupunkialueen kaakkoisosassa sijaitseva kunta, joka viehättää näyttävillä, historiallisilla rakennuksillaan ja puhtaan raikkaalla luonnollaan. Tämä Seine-et-Marnen departementin pääkaupunki puhuttelee kävijäänsä historian siipien havinallaan, tarjoten ihasteltavaksi muun muassa upean, aikanaan kuninkaallisena residenssinä toimineen Melunin linnan. Pariisin alueelle suunnatessa Melun on oiva valinta majapaikaksi, etenkin silloin kun halutaan akkujen latausta muutoin kiireisestä arjesta. Rentoutukaa kylpylässä ja nauttikaa kolmen ruokalajin illallinen yhdessä Melunin tunnelmallisista ravintoloista. Melunin rauhallinen ympäristö saa kävijän oitis lomatunnelmaan, mutta halutessa Pariisin tavoittaa täältä käsin kätevästi vain tunnissa, esimerkiksi kätevän vuokra-auton avustamana. Pienestä väkiluvustaan huolimatta Melun hurmaa kävijänsä ihmisläheisellä tunnelmallaan ja viehättävillä pienillä kujillaan, joiden varrella riittää ihastelemista. Tutustukaa tähän kauniiseen alueeseen laajemmin toteuttamalla autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Melunista!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Melun
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Melun?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Melun sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Melun.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Melun?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Melun. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 131 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Melun
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Melun?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Melun?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Melun?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Melun

Näytä lisää