Autonvuokraus
Nantes Atlantique Lentoasema
Piilota
Ranska // Nantes // Nantes Atlantique Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nantes Atlantique Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport Nantes Atlantique
  44340 Bouguenais FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NTE
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 22:30
su.10:00 - 23:30
Juhlapyhä10:00 - 22:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamon palvelut Nantesin lentokentällä

Ota matkaasi rento alku hyödyntämällä Sixt Autovuokraamon palveluita lentoasemalla. Saat varaamasi ajoneuvon ja lisäpalvelut käyttöön välittömästi koneesi laskeutumisen jälkeen, sillä ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu sekä toimistomme aukioloajan sisällä että sen ulkopuolellakin. Löydät autovuokraamomme Nantesin lentoasemalla, sekä vuokra-autojen parkkialueen, seuraamalla opasteita terminaalista autovuokraamojen rakennukseen, joka sijaitsee suoraan 2 terminaalia vastapäätä. Siellä odottaa varaamasi autokategorian mukainen vuokra-auto. Valitettavasti emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta valikoimissamme on edullisia laatuautoja aina kätevistä henkilöautomalleista tilaviin farmareihin, sporttisiin urheiluautoihin ja haastellisissa maastoissa näppäriin maastureihin.

Autonvuokraus Nantesin lentoasemalla

Länsi-Ranskan suurin lentoasema Nantes Atlantique Airport, NTE, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta eli parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä. Vuokraamalla ajoneuvon autonvuokrauksestamme Nantesin lentoasemalta pääset jatkamaan matkaasi nopeasti ilman minkäänlaisia viivästyksiä. Aukioloaikojen ulkopuolella nouto onnistuu, kun ilmoitat varauksen yhteydessä osoitteesi, luottokorttitietosi, sähköpostiosoitteen, lennon numeron ja puhelinnumerosi. Auton palautuksen voit tehdä sopimuksen mukaan myös johonkin toiseen toimipisteeseemme. Kaksi muuta Nantesin toimistoamme sijaitsevat rautatieasemalla ja kaupungin luoteisosassa. Jos palautat vuokra-auton autonvuokraukseemme Nantesin lentoasemalle, voit jättää ajoneuvon palautusalueelle ja avaimen toimistorakennuksen takaosassa olevaan avainten palautuslaatikkoon.

Koe keskiaikaista tunnelmaa huokuva kaupunki vuokra-autolla

Läntisen Ranskan idyllisimpiin matkakohteisiin kuuluva Nantes on valittu myös maan parhaaksi asuinpaikaksi. Vuokra-auto Nantesin lentoasemalta vie sinut ja seurueesi niin lentoasemalta hotellille kuin kaupungin keskustan nähtävyyksistä toiseen. Keskustasta löydät Jules Verne -museon, Chateau des Ducs de Bretagne -linnoituksen ja Passage Pommeray -ostoskeskuksen melko lyhyen etäisyyden päästä, mutta matkamuistot ja ostokset on mukavampi heittää vuokra-auton takakonttiin leppoisan kahvitauon ajaksi kuin kantaa niitä pitkin kaupunkia mukanaan. Kokeile rentouttavaa hengähdystaukoa vaikkapa viehättävässä Brasserie La Cigale -kahvilassa. Kun olet kokenut suurkaupungin ihmeet, voit seikkailla vapaasti lähialueen lukuisilla viinitiloilla tai ihastella alueen keskiaikaisia linnoja ja historiallista arkkitehtuuria.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 22:30
su.10:00 - 23:30
Juhlapyhä10:00 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nantes Atlantique Lentoasema NTE Aéroport Nantes Atlantique 44340 Bouguenais 47.156944, -1.607778 +33-820007498

Sixt-toimipiste Nantes Atlantique Lentoasema NTE

Aéroport Nantes Atlantique
44340 Bouguenais
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service