Autonvuokraus
Neuilly Sur Seine
Piilota
Ranska // Neuilly Sur Seine
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Neuilly Sur Seine

Sixtin autovuokraamo Neuilly Sur Seinessä tarjoaa käyttöösi monipuolisen autovalikoiman, olitpa sitten loma- tai bisnesmatkalla. Autokalustossamme on vaihtoehtoja pienistä kaupunkiautoista aina suuriin henkilöautoihin ja minibusseihin saakka. Voit valita tarvitsemasi lisäpalvelut kätevästi vuokrauksen yhteydessä. Käy tutustumassa autoihin, lisäpalveluihin ja edullisiin hintoihimme verkkosivullamme.

 
 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot

  Sixt Autonvuokraus
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Neuilly Sur Seinessä

Olemme huomioineet asiakkaiden erityyppiset tarpeet autovalikoimassa ja tarjoamissamme lisäpalveluissa. Jos matkustajia ja matkatavaroita on vähän, sopiva vuokra-auto löytyy pienempien sedanien joukosta. Matkustaja- tai tavaramäärän kasvaessa katseet kääntyvät kohden suurempia sedan- tai farmarimalleja. Maasturit ja minibussit ovat seurueen koon kasvaessa oivallisia vuokra-autoja Neuilly Sur Seinessä. Jos tarvitset suurempaa kuljetuskapasiteettia, tarkista verkkosivultamme edulliset pakettiautojen vuokraushinnat. Vuokratessasi autoa voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Autovuokraamomme Neuilly Sur Seinessä tarjoaa useita hyödyllisiä lisäpalveluja, joista voit valita itsellesi sopivat vuokrauksen yhteydessä. Vakuutukseen saa lisättyä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, rengas-, lasi- tai kolariturvan. Vuokra-autoon saa halutessaan GPS-navigaattorin tai erikseen nimetyn lisäkuljettajan. Lapsiperheet voivat autoilla vuokra-autolla Neuilly Sur Seinessä turvallisin mielin, sillä tarjolla on valikoima vauvan turvakaukaloita, lasten turvaistuimia ja korokeistuimia.

Kiertele Pariisin nähtävyydet vuokra-autolla

Tiheästi asuttu Neuilly Sur Seine on Pariisin läntinen esikaupunkialue, joka sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Seinen rantamaisemissa oleva alue rajoittuu kuuluisaan Bois de Boulognen puistoon. Sen laitamilla pelataan joka kesä Ranskan avoin tennisturnaus, joka on yksi maailman tärkeimmistä vuosittaisista turnauksista. Puistoihin ja linnoihin mieltyneet pääsevät helposti vuokra-autolla Versailles'n palatsialueelle, jonne on noin parinkymmenen kilometrin matka. Reitti kulkee osittain kaupunkialueen ulkopuolella, joten ajaessa saa pienen tuulahduksen Ranskan maaseudusta. Loisteliaassa palatsissa ja sen laajoissa puutarhoissa saa päivän kulumaan hujauksessa. Myös lasten suosikkipaikkaan Disneylandiin on kätevä tehdä päivämutka vuokra-autolla. Pariisin keskustassa sijaitsevien nähtävyyksien läheisyydessä on useita laajoja parkkihalleja, joten autonvuokraus Neuilly Sur Seinestä on varteenotettava vaihtoehto vaikkapa Eiffel-tornissa vierailua ajatellen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service