Autonvuokraus
Nizza
Piilota
Ranska // Nizza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nizza

Sixt autovuokraamot palvelevat sinua ympäri maailmaa ja meiltä autonvuokraus Nizzassakin onnistuu helposti jostakin useasta kaupungissa sijaitsevasta toimipisteestämme. Autovuokraamomme Nizzassa palvelevat sinua kaupungin keskeisillä paikoilla ja sen lisäksi, että voit varata itsellesi vuokra-auton toimipisteissämme vierailemalla, voit myös varata ajoneuvon käyttöösi etukäteen netistä, puhelimella tai käytännöllisen mobiilisovelluksemme avulla. Muista kuitenkin, että mikäli olet varannut vuokra-auton jo ennakkoon, sinulla on mahdollisuus valita se nopeasti käyttöösi iPhonesi avulla toimipisteeseemme saavuttuasi. Vuokra-autovalikoimamme Nizzan toimipisteistämme on kattava, ja voitkin vuokrata käyttöösi niin käytännöllisen henkilöauton tai farmarin, kuin maastossa voittamattoman maasturikin. Lisäksi voit halutessasi vuokrata meiltä lomaasi piristämään upean avo- tai urheiluauton.

 
 • Nice Aéroport Utilitaires

  Sixt Autonvuokraus
  Rue J.N. Cambillau
  06200 Nice

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:00
  la. - su.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Pakettiautot

 • Nizza Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal 1/Terminal 2
  06200 Nice

  ma. - su.07:30 - 24:00
  Juhlapyhä07:30 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nizza Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  12 Avenue Thiers
  06000 Nice

  ma. - la.08:30 - 18:00
  su.10:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:30 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nizza Promenade des Anglais

  Sixt Autonvuokraus
  3 Avenue Gustave V
  06000 Nice

  ma. - la.08:30 - 18:00
  su.09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt autonvuokraus Nizzassa

Pyrimme tekemään autovuokraamoissamme Nizzassa auton vuokraamisesta mahdollisimman sujuvaa ja siksi tarjoamme pelkkien vuokra-autojen ohella käyttöösi myös erilaisia lisäpalveluita ja lisäturvaa, joita voit halutessasi hankkia. Lisäksi takaamme sinulle aina haluamasi kategorian mukaisen vuokra-auton tietyn merkin tai mallin sijaan. Lisäpaketteina taas voit hankkia meiltä kattavasti vakuutettuihin vuokra-autoihimme lisäturvaksi vielä vaikkapa matkan jatkumisturvaa, kolariturvaa tai lasi- ja rangasturvaa. Varsinaisina lisäpalveluina sen sijaan tarjoamme muun muassa mahdollisuuden lisäkuljettajaan, tuntemattomilla seuduilla käytännöllisen navigaattorin, diesel-moottorin tai lapsiperheille erilaisia lastenistuimia ja turvakaukaloita.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Nizzassa

Ranskan kaakkoisosassa sijaitseva Nizza on mielenkiintoinen kohde ja kaupungissa auton vuokraaminen voi olla oiva valinta, mikäli alueeseen haluaa tutustua rauhassa, oman aikataulunsa puitteissa. Kaupunki on tunnettu upeista rannoistaan, vesiaktiviteeteistaan, hyvästä ruuastaan ja monipuolista shoppailumahdollisuuksistaan, mutta se tarjoaa myös paljon muuta. Kaupungissa on esimerkiksi lukuisia loistavia museoita, joihin kaikkiin matka taittuu vuokra-autolla helposti. Vierailemisen arvoisia ovat esimerkiksi Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain vanhankaupungin pohjoispuolelle sekä Musée Matisse ja Musée Marc Chagall Cimiezin kaupunginosassa ydinkeskustan pohjoispuolella. Myös vanhakaupunki on ehdottomasti vierailemisen arvoinen upeine kirkkoineen ja palaitseineen, sekä Cours Saleyan markkina-alueeneen. Vuokra-autolla kierrät myös helposti vaikka koko Côte d'Azurin, tai teet päiväretkiä muihin rannikon upeisiin kohteisiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service