Autonvuokraus
Nizza Lentoasema
Piilota
Ranska // Nizza // Nizza Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nizza Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 1/Terminal 2
  06200 Nice FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NCE
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 24:00
Juhlapyhä07:30 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Nizzan lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Nizzan lentoasemalla palvelee kaikkia matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meidän valikoimastamme löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä suuremman seurueen kanssa, saat meiltä myös pakettiautot ja minibussit. Valitse autoosi lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä rajoittamattomista kilometreistä. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat vakuutuspakettia, joka kattaa kaikki vahingot. Kun matkakohteenasi on Nizzan lentoasema, eli ACA, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo sen ensihetkistä lähtien.

Autonvuokraus Nizzan lentoasemalla

ACA, eli Nice Côte d'Azur on Ranskan kolmanneksi liikennöidyin lentoasema. Toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä aulassa. Nyt sinun on kuitenkin mahdollista vuokrata auto myös suoraan parkkihallista, mikä nopeuttaa asiointia huomattavasti. Tämän SmartStart-palvelun löydät tasolta 2. Jos olet vuokrannut auton jo etukäteen, nopeuttaa sekin palvelua. Silloin sinun tarvitsee vain noutaa avaimet. Vuokra-autolla saat kätevästi helppoutta ja joustavuutta lomaasi. Varaa auto hyvissä ajoin ennen reissua joko netissä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos haluat luksusta lomaasi, kysy meidän luksusautojen ja urheiluautojen valikoimastamme.

Koe upeat hiekkarannat ja kaupungin loisto vuokra-autolla

Autonvuokraus Nizzan lentoasemalta säästää sinun aikaasi. Vuokra-autolla pääset liikkumaan ketterästi paikasta toiseen ja saat joustavuutta lomaasi. Nizza on tunnettu kulttuuristaan, yöelämästään, elokuvafestivaaleistaan sekä upeista rannoistaan. Ranskankielellä nimi tarkoittaa sinistä rannikkoa, joka tuleekin turkoosinsinisestä merestä. Vanhakaupunki on koko alueen sydän. Sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Itäpuolella aivan kaupungin laidalla taas sijaitsee Mont Boronin kukkula ja Cap de Nice -niemeke. Niemekkeeltä kulkeekin polku aivan rannikkoa myöten. Se on upea paikka esimerkiksi valokuvien ottamiseen. Kun otat vuokra-auton Nizzan lentoasemalta, voit itse päättää, minne haluat mennä ja milloin. Matkailu on entistäkin mukavampaa, kun lomalla pääsee näkemään ja kokemaan enemmän juurikin vuokra-auton ansiosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 24:00
Juhlapyhä07:30 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nizza Lentoasema NCE Terminal 1/Terminal 2 06200 Nice 43.660520, 7.202004 +33-820007498

Sixt-toimipiste Nizza Lentoasema NCE

Terminal 1/Terminal 2
06200 Nice
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Avenue Didier Daurat
06200 Nice
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service