Autonvuokraus
Nord
Piilota
Ranska // Nord
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nord

Mikäli seuraava työ- tai lomamatkasi suuntautuu Ranskaan Nordin alueelle, aloita se kätevästi Sixt Autovuokraamon kautta. Tarjoamme laajan merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan ja asiantuntevan henkilökunnan, joka auttaa valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan menopelin. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme, josta voit myös varauksen tehdä kätevästi. Valikoimastamme löydät mm. henkilöautot ja farmarit, joilla taittuvat pidemmätkin ajomatkat mukavasti. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla saavut tyylikkäästi työtapaamisiin ja tilan tarpeeseen meiltä löytyvät laadukkaat maasturit, jotka kuljettavat isommankin porukan matkatavaroineen kätevästi. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttvää koskien autonvuokrausta Nordissa!

 
 • Lille Lesquin Lentoasema
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  ma. - pe.07:30 - 22:30
  la.08:00 - 15:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lille Lesquin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  ma. - pe.07:30 - 22:30
  la.08:00 - 15:00
  su.15:00 - 22:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Muokkaa varaustasi laadukkailla Sixt-lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamot Nordin alueella tarjoavat käyttöösi uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-autot aina perusteellisesti varusteltuina ja mahdollisuuden tehdä varauksesta juuri itsellesi sopivan kätevillä lisäpalveluilla. Halutessasi tutustua alueeseen perusteellisesti kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit ja näiden kaveriksi GPS-navigaattori, joka helpottaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut kartturin roolista. Pienten lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on erittäin tärkeää ja meiltä löytyykin lastenistuimien valikoima perheen pienimmille, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Jos matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, älä epäröi, vaan lisää varaukseen lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Sixt Nordin toimipisteisiin voit palauttaa vuokra-auton sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri. Pyydämme ottamaan huomioon, että tarjoamme vuokra-auton Nordin alueella valitsemastasi kategoriasta, mutta lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Maksaessasi varauksen vasta noudettaessa, voit tehdä siihen huoletta muutokset ja mahdollisen peruutuksen maksutta.

Ota Nordin alue haltuun Sixtin vuokra-autolla

Nord sijaitsee Pohjois-Ranskassa, Belgian rajalla, ja sen pääkaupunki on Lille. Nordissa pääset parhaiten liikkumaan ympäriinsä, kun käytössäsi on oma laadukas Sixtin vuokra-auto, jonka avulla et ole riippuvainen julkisten kulkuneuvojen aikatauluista. Reissuun kannattaa sisällyttää käynti Palais des Beaux Arts -museossa, jossa pääset ihastelemaan eurooppalaista kuvataidetta. Matkaasi sisällytät helposti päivän tai useamman Lillessä, sillä sinne ajelet vain noin puolessa tunnissa ja sieltä löytyy kattavat ostosmahdollisuudet, ravintolatarjontaa ja nähtävyyksiä. Valitse allesi luotettava Sixtin vuokra-auto, kun haluat monipuolisen ja laadukkaan matkan Nordissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service