Autonvuokraus
Nord Pas de Calais
Piilota
Ranska // Nord Pas de Calais
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nord-Pas-de-Calais

Sixt Autovuokraamot Nord-Pas-de-Calaisin alueella toivottavat työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi. Tarjoamme kattavan uusien merkkiautojen valikoiman, josta löytyy sopiva vuokramenopeli jokaiselle. Suosituilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee tilavasti isompikin porukka matkatavaroineen. Näyttävät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat unohtumattomat kyydit tyylillä. Seikkailijat nauttivat varmasti maastureiden tarjoamista vakaista kyydeistä ja tavarankuljetukseen meiltä löytyy pakettiautot, joihin mahtuu tavaraa tarpeidesi mukaisesti. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksestamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä, joten ole ihmeessä yhteydessä kysymysten herätessä! Autamme luomaan onnistuneen autonvuokrauskokemuksen Nord-Pas-de-Calaisin alueella.

 
 • Lille Rautatieasema Europe
  1 place François Mitterrand
  59000 Lille

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 12:00
  su.15:00 - 19:00
  Juhlapyhä14:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Marcq-en-Baroeul
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lille Rautatieasema Europe

  Sixt Autonvuokraus
  1 place François Mitterrand
  59000 Lille

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la.08:00 - 12:00
  su.15:00 - 19:00
  Juhlapyhä14:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Marcq-en-Baroeul

  Sixt Autonvuokraus
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tekee matkastasi joustavan ja laadukkaan

Sixt Autovuokraamot Nord-Pas-de-Calaisin alueella tarjoavat vuokrattavaksi kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Kesähelteillä onkin mukava tutustua Nord-Pas-de-Calaisin alueeseen ilmastoidussa vuokra-autossa. Varausta voit muokata haluamallasi tavalla kätevillä lisäpalveluilla. Lisää varaukseen vapaat ajokilometrit ja GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut näppärästi perille ja pääset nauttimaan Sixt-ajokokemuksesta entistä enemmän. Pienten lasten kanssa matkustaessa kannattaa panostaa turvallisiin lastenistuimiin, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Mikäli matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, ei tarvitse ottaa vastuuta ajokilometreistä yksin, sillä varaukseen on helppo lisätä lisäkuljettaja. Tutustu myös kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tuovat lisää mielenrauhaa matkallesi. Pyydämme ottamaan huomioon, että tarjoamme vuokra-auton Nord-Pas-de-Calaisin alueella valitsemastasi kategoriasta, mutta lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ota Nord-Pas-de-Calais haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ranskan Nord-Pas-de-Calais on mielenkiintoinen kohde ja sieltä löytyy paljon nähtävää ja etäisyydet taittuvat parhaiten omalla Sixtin vuokra-autolla. Koko perheelle sopiva kohde on reilun tunnin ajomatkan päästä löytyvä Nausicaa Centre National De La Mer -akvaario, jossa on paljon merenalaista ihailtavaa koko päiväksi. Tunnissa ajelet kätevästi myös rannalle Côte d'Opaleen, joten tällä alueella yhdistät helposti kaupunkiloman rantalomaan ja pääset nauttimaan matkastasi monipuolisesti. Alueen suurempi kaupunki on Lille, jossa vietät nähtävyyksien täyteisen päivän nauttien ranskalaisesta ravintolatarjonnasta ja erilaisista tapahtumista. Valitse Sixt Nord-Pas-de-Calais, kun haluat nauttia matkastasi täysillä omien aikataulujen puitteissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service