Autonvuokraus
Orleans
Piilota
Ranska // Orleans
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Aloita matkasi Orleansiin Sixt Autovuokraamosta

Autonvuokraus Orleansin kaupungista käynnistää matkasi viihtyisästi. Sixt Autovuokraamomme Orleansissa tarjoavat vaivattoman liikkumiskeinon erityisesti silloin, kun toivot matkaltasi itsenäisyyttä ja vapautta suunnistaa haluamiisi matkakohteisiin silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Sixtin vuokra-auto on mainio keino matkata myös liiketapaamisiin ja tärkeisiin neuvotteluihin. Kattavasta vuokra-autojemme valikoimasta löydät kulkuneuvon, jolla isommatkin seurueet voivat matkustaa helposti yhdellä kertaa. Kaupunkiajoon mainio valinta voi olla esimerkiksi näppärä sedan, kun taas lähialueiden luontoon ja ranskalaiseen maaseutuun tutustut luotettavasti jykevän nelivetomaasturin kyydillä. Farmariauto puolestaan tarjoaa liikkumatilaa ja mukavia kilometrejä koko perheelle.

 
 • Orleans Rautatieasema SNCF

  Sixt Autonvuokraus
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  ma. - la.08:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Autonvuokraus
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  ma.07:00 - 19:00
  ti. - la.08:00 - 19:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokra-auto Orleansista itsenäiseen matkantekoon

Sixtin vuokra-auto Orleansista on luotettava valinta matkallesi. Vuokra-automme ovat halutessasi täydennettävissä erilaisten lisävarusteiden ja -palveluiden avulla, mikä tekee matkustamisestasi entistäkin joustavampaa ja vaivattomampaa. Olitpa sitten suuntaamassa kaupunkiin tai maaseudulle, laadukas GPS-navigaattori selvittää puolestasi kätevimmät reittivaihtoehdot ilman ylimääräistä karttojen selailua. Lisäkuljettajapalvelun avulla puolestaan pääset jakamaan osan ajonautinnosta ennalta nimetyn matkakumppanisi kesken, jolloin saat tilaisuuden nauttia vuokra-autoilusta myös matkustajan näkökulmasta. Mikäli olet aikeissa tutustua Ranskaan pidempien päiväretkien muodossa, voit valita vuokra-autosi Orleansissa rajoittamattomilla ajokilometreillä ja nautiskella ajamisen vapaudesta. Autonvuokraus Orleansissa onnistuu helposti jo etukäteen internetin varauspalvelumme avulla tai erillistä sovellustamme hyödyntämällä. Halutessasi voit myös hoitaa varauksen puhelimitse. Henkilökuntamme Sixt Orleansissa auttaa sinua mielellään. Panethan merkille, ettei Sixt voi taata käyttöösi yksittäistä automerkkiä tai -mallia, sillä varaus tehdään tiettyä ajoneuvokategoriaa kohden.

Viihtyisä Orleans avautuu Sixtin vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Orleansissa soveltuu mainiosti itsenäisen matkailijan tarpeisiin. Vuokra-auton avulla voit suunnitella matkasi omia aikataulujasi silmällä pitäen, tai halutessasi voit jättää aikataulujen suunnittelun kokonaan väliin ja suunnata vuokra-autollasi vapaasti sinne, minne mielesi kulloinkin tekee. Orleansin keskeisen sijainnin ansiosta teet helposti tutustumisretkiä myös muualle Ranskaan. Pariisikin on vuokra-auton avulla helposti tavoitettavissasi, sillä valtatie A10 johdattaa sinut perille Ranskan pääkaupunkiin parissa tunnissa. Myös Orleansin omat nähtävyydet, kuten koristeellinen Orleansin katedraali, ovat ulottuvillasi vuokra-auton avulla. Sixt Autovuokraamosi Orleansissa on valmiina palvelemaan sinua ja tekemään matkastasi viihtyisän.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service