Autonvuokraus
Pau
Piilota
Ranska // Pau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pau

Seuraavan työ- tai lomamatkasi kohdistuessa Paun kaupunkiin, kannattaa ottaa suunnaksi Sixt Autovuokraamo ja aloittaa matka joustavasti. Tarjoamme vuokrattavaksi laadukkaat ja uudet, keskimäärin vain kolme kuukautta käytössä olleet vuokra-autot tunnetuilta valmistajilta aina kilpailukykyiseen hintaan. Yksin matkustavat sekä isommat seurueet reissaavat taloudellisesti henkilöautoilla ja farmareilla. Näyttävät kyydit ovat taas luvassa tyylikkäillä urheilu- ja avoautoilla. Mikäli tarvitset enemmän tilaa, nappaa matkaasi tilava maasturi, joka selviää hankalammistakin reittivalinnoista. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät ajantasaisin tiedoin ja kätevästi Sixtin mobiilisovelluksestamme tai verkkosivuiltamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten saat aina halutessasi lisätietoja autonvuokrauksesta Paussa!

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  ma. - pe.08:00 - 22:30
  la.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  su.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pau-Pyrenees Aeroport

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  ma. - pe.08:00 - 22:30
  la.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  su.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti matkastasi laadukkaalla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Pau tarjoaa kaikki vuokra-autot jo valmiiksi hyvin varusteltuina ja aina edulliseen hintaan. Varausta on kuitenkin mahdollista muokata kattavilla lisäpalveluilla juuri itselleen sopivaksi. Mikäli haluat nähdä Ranskaa laajemmin, vapaat ajokilometrit on sopiva valinta sinulle! Pääset kiertelemään rauhassa kilometreistä huolehtimatta. Näiden kaveriksi sopii hyvin GPS-navigaattori, joka auttaa reittivalinnoissa ja ohjaa sinut nopeasti perille. Tarjoamme mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan varaukseen, jotta isommassa porukassa matkaavat pääsevät jakamaan Sixt-ajomukavuuden niin halutessaan. Sixt Paun-toimipisteeseen voit palauttaa vuokra-autosi sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri ja nauttia vuokrauksesta loppuun asti täysillä. Ystävällisesti huomautamme, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutotilanteessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten meillä voit hoitaa autonvuokrauksen rauhallisin mielin!

Koe ranskalainen tunnelma Paussa

Kaunis Paun kaupunki sijaitsee Lounais-Ranskassa ja Paun kaupungin lisäksi sen lähiympäristö tarjoaa myös erilaista nähtävää Sixtin vuokra-autoilijoille. Paun-reissusi aikana kannattaa varata aikaa Paun linnassa ja kansallismuseossa käynnille, sillä ne ovat suosittuja nähtävyyksiä tässä kohteessa ja niissä pääset aistimaan kaupungin historiaa. 10 kilometrin päässä Paun keskustasta sijaitsee golfkenttä, jonne innokkaat golfaajat suuntaavat autoillen nopeasti. Käy katsomassa ja kokemassa myös Funiculaire de Pau, joka on mielenkiintoinen turistinähtävyys ja kokemisen arvoinen. Vuokratessasi auton Sixtiltä koet enemmän, sillä saat suunnitella päiväsi omien aikataulujesi puitteissa ja vuokra-autoillamme matkaat laadukkaasti sekä turvallisesti.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service