Autonvuokraus
Saint-Gatien-des-Bois
Piilota
Ranska // Saint-Gatien-des-Bois
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Gatien-Des-Bois

Saapuessasi Saint-Gatien-Des-Boisiin saat luotettavan vuokra-auton kääntymällä Sixt Autovuokraamon puoleen, jossa autonvuokraus sujuu onnistuneesti osaavan henkilökunnan avulla ja matkasi Ranskassa voi alkaa. Vain uusista ajoneuvoista koostuva autokalustomme tarjoaa kattavan valikoiman erikokoisia ja erilaisin ominaisuuksin varustettuja vuokra-autoja matkallesi Saint-Gatien-Des-Boisiin, ja voit perehtyä tarkemmin autovalikoimaamme verkkosivuillamme. Lähimmästä toimipisteestämme Deauvillen lentokentältä on mahdollista vuokrata kompakteja ja taloudellisia henkilöautoja, perhelomailuun ihanteellisia farmareita, raskaampia maastureita sekä luksustason avo- ja urheiluautoja. Verkkosivuilla asioinnin lisäksi voit tietenkin aina soittaa asiakaspalveluumme, joka on valmiina tarjoamaan asiantuntevaa apua päivittäin.

 
 • Deauville Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aérodrome D74
  14130 Saint-Gatien-des-Bois

  ma. - su.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokrausta Saint-Gatien-Des-Boisissa edullisesti

Yli sadan vuoden historian omaava saksalainen Sixt Autovuokraamo on tottunut palvelemaan niin loma- kuin työmatkalaisiakin ja mahdollistamaan sen, että saat parhaan irti matkastasi Saint-Gatien-Des-Boisissa. Lisäpalveluilla saat yksilöityä vuokra-autoasi enemmän tarpeitasi vastaavaksi, esimerkiksi GPS-navigaattorilla, joka onkin jokaisen matkalaisen paras kaveri, kun pitää löytää oikeaan osoitteeseen vierailla teillä. Meillä on saatavilla vuokra-autoja, joita myös alle 25-vuotiaat voivat ajaa, ja jos kuskeja on matkassa useampi, näppärällä lisäkuljettajapalvelulla voi nimetä monta kuskia matkalle. Perhelomalaiset iloitsevat mahdollisuudesta vuokrata turvalliset lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa vuokra-auton kyydissä yhtä mukavasti ja turvallisesti, ja lisäturvaa kaipaaville on koko joukko lisävakuutuksia valikoimassa. Varaa vuokra-auto Saint-Gatien-Des-Boisista kätevästi etukäteen netistä ja höystä varaus sopivilla lisäpalveluilla, mutta muistathan ottaa huomioon, ettemme voi luvata tiettyä automerkkiä, ainoastaan autoluokan.

Koe Saint-Gatien-Des-Bois Sixtin vuokra-autolla

Normandian Calvadoksessa sijaitseva Saint-Gatien-Des-Bois on ihanteellisella sijainnilla, mikäli haluaa kierrellä ja tutustua Normandiaan tai Englannin kanaalin rannikkoon. Rannikolle ja Plage de Deauvillen rannalle on matkaa vain reilut 10 kilometriä, joten vuokra-autolla kannattaa suunnata merellisiin maisemiin. Golfin ystävää taas hemmotellaan alueella, sillä lähituntumasta löytyy useampikin golfkenttä, esimerkiksi vain noin viiden kilometrin päästä, Golf de Deauville Saint-Gatien, ja kun vuokra-autoon saa pakattua varusteetkin kätevästi, on helppo käydä testaamassa muutkin alueen kentät. Autonvuokraus Saint-Gatien-Des-Boisissa antaa mahdollisuudet monipuoliseen lomaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service