Autonvuokraus
Saint-Louis
Piilota
Ranska // Saint-Louis
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Louis

Sixt Autovuokraamosta Saint-Louisissa alkaa onnistunut matkasi vuokra-autolla, kun annat asiantuntevan henkilökuntamme saatella sinut matkaan nopealla ja sujuvalla autonvuokrauksella. Ranskan-matkasta pääset nauttimaan luotettavan ajoneuvon kyydissä, sillä autokalustomme on uutta, ja siten mahdollisimman turvallista. Mulhouse Balen lentoaseman toimipisteemme autovalikoimasta löytyy sopivin vuokra-auto matkasi tarkoitukseen, olit sitten tullut työmatkalle tai lomailemaan Saint-Louisiin. Jos kaipaat taloudellista ja kompaktia henkilöautoa, löydät meiltä sellaisen, tai vastaavasti suuremmalle porukalle farmarit ja maasturit ovat tilavampi valinta. Urheilu- tai avoautolla matkasta kuin matkasta tulee hienompi elämys, joten löydät myös niitä kattavan valikoiman vuokrattavaksi.

 
 • Mulhouse Bale Lentoasema
  Aeroport de Bale-Mulhouse
  68300 Saint-Louis

  ma. - pe.08:00 - 23:00
  la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mulhouse Bale Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport de Bale-Mulhouse
  68300 Saint-Louis

  ma. - pe.08:00 - 23:00
  la.08:00 - 16:00
  su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokrausta Saint-Louisissa luotettavasti ja edullisesti

Auton vuokraaminen antaa matkalle vapautta ja itsemääräämisoikeutta, kun ei tarvitse olla sidottu aikatauluihin tai tiettyihin reitteihin. Sopivilla lisäpalveluilla voit vielä lisäksi yksilöidä vuokra-auton vastaamaan tarpeitasi paremmin, ja Sixt Autovuokraamo Saint-Louisissa tarjoaa valittavaksi monta kätevää palvelua. Mitä sanoisit GPS-navigaattorista työmatkalle, jossa pitää ehtiä ajoissa tärkeään liiketapaamiseen? Navigointilaitteesta hyötyvät kaikki matkalaiset, ja isomman ajotaitoisen porukan pelastaa kätevä lisäkuljettajapalvelu, jolla matkalle voi nimetä monta ajajaa ja vaihdot ratin taakse onnistuvat ongelmitta. Ota pienille lapsille turvaistuimet ja ajat huoletta koko matkan. Lisäpalveluista saat lisätietoja verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme, mutta muistutamme ottamaan vuokra-autoa varatessa huomioon sen, että voimme luvata vain autoluokan, emme tiettyä automerkkiä.

Tutustu Saint-Louisiin Sixtin vuokra-autolla

Saksan ja Sveitsin rajalla sijaitseva, kulttuurihistoriallisesti merkittävään Alsacen alueeseen kuuluva Saint-Louis on monipuolinen kohde, josta voi helposti autoretkeillä Ranskan lisäksi muissakin naapurimaissa. Läheltä löytyy paitsi upeaa luontoa, sillä Saint-Louisin pohjoispuolelta alkaa noin 900 neliökilometrin luonnonsuojelualue, myös kiinnostavia museokohteita Mulhousessa. Mulhouseen on noin 30 kilometrin matka ja siellä voi nauttia vaikkapa hienosta automuseosta. Viinin ystäville Saint-Louisissa riittää kohteita, ja kiertomatkan voi aloittaa vaikka kaupungin omasta viinipanimosta, ja vuokra-autolla pääsee lisäksi helposti kiertelemään lähettyvillä sijaitsevia viehättäviä pikkukyliä ja niiden viinitiloja. Vuokraa auto Saint-Louisista Sixt Autovuokraamosta ja koe kaikkea kattavammin ja vapaammin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service