Autonvuokraus
Strasbourg Lentoasema
Piilota
Ranska // Strasbourg // Strasbourg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Strasbourg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SXB
Aukioloajat
ma.07:30 - 22:00
ti. - pe.09:00 - 22:00
la.09:00 - 16:30
su.15:00 - 22:00
Juhlapyhä15:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Strasbourgin Lentoasemalla

Jos olet suuntaamassa loma- tai työmatkalle Strasbourgiin, voit hankkia vuokra-auton Strasbourgin lentoasemalta käyttöösi matkasi ajaksi, jolloin sinun on helppo kulkea ja lisäksi se on edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi taksilla kulkeminen. Valittavana on henkilöautoja, maastureita sekä farmariautoja. Ja koska me toivomme matkasi sujuvan huolettomasti, tarjoamme lisäturvaa kolarin varalle ja moneen muuhun tilanteeseen. Voit ottaa lisäturvan myös esimerkiksi renkaan rikkoutumisen varalle tai matkanjatkumisturvan, jos vaikkapa kävisi niin että esimerkiksi lukitsisit avaimet vuokra-auton sisään. Lapsille voit hankkia turvakaukalon, korokeistuimen tai lastenistuimen, iästä riippuen, jotta matka sujuu kaikin puolin mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti. Jos et ole aivan varma suunnistustaidoistasi vieraassa paikassa, on sinulla mahdollisuus vuokrata käyttöösi myös GPS- navigaattori. Autonvuokrauksen toimipisteemmme Strasbourgin lentoasema, SXB, sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa. Löydät sinne kun seuraat lentoasemalla olevia kylttejä.

Autonvuokraus Strasbourgin lentokentällä

Lentokentälle keskustasta on matkaa noin 15 kilometriä. Ajaen matkaan kuluu noin 20 minuuttia. Matka sujuu mukavasti kun varaat vuokra-auton Strasbourgin Lentoasemalta. Autonvuokraus lentokentältä hoituu kätevästi jo etukäteen netissä. Myös puhelimitse vuokra-auton varaaminen käy sujuvasti. Sixtillä on kaupungissa vain yksi toimipiste, josta voi hankkia vuokra-auton käyttöönsä. Kun saavut autonvuokrauspisteelle noutamaan vuokra-autoa, voit valita auton i-Phonella. Tiettyä automallia emme valitettavasti voi sinulle luvata, mutta voit tietenkin valita autoluokan. Toimipiste palvelee sinua vuorokauden jokaisena tuntina. Vuokra-ajan päätyttyä voit palauttaa vuokra-auton paikkaan josta sen noudit.

Koe kaupungin nähtävyydet vuokra-autolla kierrellen

Kaupungissa on paljon mielenkiintoista ja monenlaista nähtävää sekä koettavaa matkailijalle. Jardin botanique de l'Université de Strasbourg on kaupungissa sijaitseva upea kasvitieteellinen puutarha, joka on yksi kaupungin kuuluisista nähtävyyksistä. Se on kaupungin yliopiston ylläpitämä, ja se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Puutarha on osa 1800- luvun lopulla rakennettua puistoa yliopistoalueella, jossa sijaitsee myös kaupungin observatorio. 1800-luvulla kaupungin ympärille rakennettiin myös puolustuslinnoitukset, jotka ovat edelleen matkailijoiden nähtävissä eri puolilla kaupunkia, ja ovat jatkuvasti avoinna turisteille. Kaupungin ihastuttavia nähtävyyksiä kiertelet helpoiten vuokra-autolla omaan tahtiisi. Autonvuokraus-palvelumme Strasbourgin lentoasemalla tekee auton vuokraamisesta helppoa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:30 - 22:00
ti. - pe.09:00 - 22:00
la.09:00 - 16:30
su.15:00 - 22:00
Juhlapyhä15:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Strasbourg Lentoasema SXB Aéroport int. de Strasbourg 67960 Entzheim 48.543030, 7.624840 +33-820007498

Sixt-toimipiste Strasbourg Lentoasema SXB

Aéroport int. de Strasbourg
67960 Entzheim
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service