Autonvuokraus
Uzein
Piilota
Ranska // Uzein
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Uzein

Sixt Autovuokraamo Uzein on valmiina palvelukseen, kun kyseessä on laadukas ja palveleva autonvuokraus Lounais-Ranskassa. Uzeinin lähettyvillä sijaitsevalta toimipisteeltämme vuokraat mitä kätevimmin niin hulppeat avo- ja urheiluautot, sukkelasti kunnan keskustassa liikkuvat henkilöautot, lisätilaa matkustajille ja matkatavaroille tarjoavat farmarit kuin mainiot maasturitkin, joiden kyydittämänä voitte suunnata tutkimaan syrjäisempiäkin seutuja ja huristella päällystämättömillä teillä. Kätevän varaustyökalumme ansiosta autonvuokraus Uzeinin-matkalle käy kuin tanssi, ja perillä kohteessa sinua tai seuruettasi odottaa laadukas, keskimäärin vain kolmisen kuukautta vanha ajoneuvo. Laita siis varaus jo vireille, ja olet askeleen lähempänä ikimuistoista reissua!

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  ma. - pe.08:00 - 22:30
  la.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  su.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pau-Pyrenees Aeroport

  Sixt Autonvuokraus
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  ma. - pe.08:00 - 22:30
  la.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  su.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt-lisäpalvelut, joilla täydennät varauksen parhaiten palvelevaksi

Kun aloitat tekemään vuokra-auton varausta sivustollamme, muistathan, että Sixt Autovuokraamo voi taata Uzeiniin suuntautuvalle työ- tai lomamatkallesi vain autokategorian, johon haluamasi ajoneuvo kuuluu. Lopullinen menopeli tarkkoine malleineen selviää perillä kohteessa. Lisäpalvelut ovat toinen tärkeä seikka, jota ei kannata ohittaa varausta tehdessä. Lisäkuljettaja on oiva lisä varaukseen, mikäli mukana matkaa useampikin ajokortillinen. Näin varmistatte kuskin saavan asianmukaiset lepotauot ratin takaa. GPS-navigaattori puolestaan neuvoo perille luotettavasti vieraan maan teitä pitkin kruisailtaessa. Tutustu myös erilaisiin turvallisuutta lisääviin ratkaisuihimme, kuten lasi- ja rengasturvaan sekä kolariturvaan. Kerää sitten varaukseesi lisäpalvelut omiin tarpeisiisi parhaiten sopien!

Uzeiniin makumatkalle ja maisemia ihailemaan vuokra-autolla

Uzein on Pyrénées-Atlantiquesin departementtiin kuuluva kunta Lounais-Ranskassa. Tämä Espanjan rajan läheisyydessä sijaitseva paikkakunta hurmaa oitis rauhallisilla kujillaan, vehreällä luonnollaan ja tunnelmalla, joka vie historialliselle aikamatkalle. Kun käytössänne on vuokra-auto, voitte kokea ja nähdä useita hurmaavia pikkukyliä ja lukuisia nähtävyyksiä. Alueelta löytyy myös makumatkalle vieviä ravintoloita herkullisine menuineen, niistä suosituimpana ja parhaat arvostelut saaneena La Pachamama. Ravintolan ranskalais-latinalainen keittiö loihtii suussa sulavat ateriat niin liha-aineksista kuin kasvissyöjillekin sopien, paikan hintatason ollessa varsin kohtuullinen. Halutessanne voittekin ottaa Uzeiniin suuntautuvan matkanne keskeiseksi teemaksi makujen maailman, ja suunnata vuokra-auton nokan joka päivä kohti eri aluetta ja uusia makuelämyksiä. Kun osana matkasuunnitelmaanne on autonvuokraus Uzeinissa, tutkitte Uzeinin aluetta joustavasti, kokonaan omassa tahdissanne!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service