Autonvuokraus
Arad Lentoasema
Piilota
Romania // Arad // Arad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Arad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calea Aeroportului 4
  310059 Arad RO +40-742106778
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ARW
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 17:00
la.10:00 - 14:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Aradin kansainvälisellä lentokentällä

Aradiin matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Aradin kansainväliseltä lentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamossa Aradin kansainvälisellä lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit räätälöidä vuokra-auton valitsemillasi lisävarusteilla. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Autonvuokraus Aradin kansainvälisellä lentokentällä

Aradin kansainväliselle lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme tuloporttia vastapäätä, ja saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Aradin lentokenttä, lyhemmin ARW, sijaitsee ainoastaan viiden kilometrin päässä Aradin keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen vain vartin. Autonvuokraus Aradin lentokentällä on edullinen ja luotettava tapa saavuttaa hotellisi tai muu majapaikkasi. Kulkeminen Sixt vuokra-autolla mahdollistaa myös kaupungin nähtävyyksiin tutustumisen oman aikataulusi mukaisesti. Voit vuokrata auton helposti ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

Sixtin vuokra-autolla Draculan kotimaassa

Romania sijaitsee Mustanmeren rannalla, Euroopan kaakkoisosassa. Arad on Romanian länsiosan kolmanneksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee Mures-joen varrella. Pääset tutkimaan kaupunkia näpsäkästi, kun otat allesi Sixt vuokra-auton jo Aradin kansainväliseltä lentokentältä. Liikkuminen vuokra-autolla on joustavaa, ja sillä pääset minne haluat, milloin haluat. Tutustumisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi kaupungintalo, St. Anthony of Padua -kirkko sekä Malul Muresului -puisto. Saavutat kaikki alle puolessa tunnissa vuokra-autolla.

Jos mielit tutkimaan Romanian vampyyreihin usein liitettyä aluetta Transilvaniaa sekä vierailemaan Bram Stokerin klassikkokirjan Draculan päähahmon kotipaikkana usein pidetyssä Branin linnassa, voit lähteä ajelemaan A1-valtatietä Brasovia kohti. Matkaa kertyy noin 450 kilometriä, ja matkasi aikana pääset ihailemaan upeita luonnonmaisemia, kuten näyttäviä Karpaatteja. Käynnin arvoinen on myös Timisoaran kaupunki, noin tunnin ajomatkan päässä Aradista. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi kaunis katedraali sekä Timisoaraa ympäröivän muurin rauniot. Autonvuokraus Aradin kansainväliseltä lentokentältä mahdollistaa liikkumisen sekä Aradissa että pidemmilläkin matkoilla - luotettavasti ja edullisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 17:00
la.10:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Arad Lentoasema ARW Calea Aeroportului 4 310059 Arad 46.176667, 21.261944 +40-742106778

Sixt-toimipiste Arad Lentoasema ARW

Calea Aeroportului 4
310059 Arad
 
Puhelinnro +40-742106778

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service