Autonvuokraus
Bukarest Keskusta/Radisson BLU
Piilota
Romania // Bucharest // Bukarest Keskusta/Radisson BLU
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bukarest Keskusta/Radisson BLU: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calea Victoriei 63-81
  010065 Bucuresti RO +40-755744481
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BUHC01
Aukioloajat
ma.10:30 - 18:00
ti. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 

Valitse autonvuokraukseen Bukarest Keskusta/Radisson BLU:n Sixt

Kun etsit huoletonta vaihtoehtoa Bukarestissa ja Romaniassa matkustamiseen, valitse Sixt Autovuokraamo Bukarest Keskusta/Radisson BLU:n luotettava vuokra-auto. Meiltä löydät ensiluokkaiset henkilöautot, farmarit, katumaasturit ja minibussit, jotka kuljettavat sinut mukavasti ja turvallisesti määränpäähäsi, olitpa Romaniassa sitten lomailemassa tai työn merkeissä. Autonvuokraus Bukarest Keskusta/Radisson BLU:n Sixtiltä onnistuu helposti ja nopeasti verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Muutamalla klikkauksella sinua odottaa laadukas vuokra-auto Bukarest Keskusta/Radisson BLU:n toimipisteellämme valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-auton noutaminen toimipisteeltä käy helposti, sillä toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Bukarestin keskustassa Radisson BLU -hotellin kupeessa. Olet tervetullut varaamaan vuokra-auton toimipisteeltä, vaikka et majoittuisikaan Radisson BLU -hotellissa. Jos saavut noutamaan vuokra-autoa julkisilla liikennevälineillä, sijaitsee esimerkiksi Piata Romanan metroasema noin 600 metrin päässä.

Sixt yhdistää laadun ja kilpailukykyiset hinnat

Jotta nauttisit matkallasi ensiluokkaisesta ajomukavuudesta ja -turvallisuudesta, olemme valikoineet vuokra-automme laatumerkkien uusimmista malleista. Valikoimastamme löydät ajoneuvoja BMW:ltä, Mercedes Benziltä, Opelilta sekä monelta muulta huippumerkiltä, aina edulliseen hintaan. Huomaathan, että varauksen yhteydessä voimme luvata käyttöösi ajoneuvon valitsemastasi autokategoriasta, mutta tietyn merkin tai mallin saatavuus voi vaihdella. Sixtin vuokra-autot on helppo muokata omiin tarpeisiin sopiviksi laajan lisäpalveluvalikoimamme avulla. GPS-navigaattori helpottaa suunnistamista, kun taas vuokra-autossa mukana kulkeva wifi-hotspot tarjoaa viihdykettä takapenkkiläisille. Useamman innokkaan kuskin ollessa matkassa, voi ajovastuun jakaa useamman henkilön kesken lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan. Matkustamista helpottavien palveluiden lisäksi voit lisätä vuokra-autopakettiisi erilaisia lisäturvavaihtoehtoja, jotka tuovat matkallesi taloudellista turvaa. Lisäturvan avulla voit suojautua esimerkiksi onnettomuuden tai tuulilasin, ikkunoiden ja renkaiden vaurioiden aiheuttamilta lisäkuluilta. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluistamme tai autonvuokrauksesta Bukarest Keskusta/Radisson BLU:n toimipisteeltä, olethan meihin yhteydessä. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla viikon jokaisena päivänä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.10:30 - 18:00
ti. - su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bukarest Keskusta/Radisson BLU BUHC01 Calea Victoriei 63-81 010065 Bucuresti 44.441310, 26.094591 +40-755744481

Sixt-toimipiste Bukarest Keskusta/Radisson BLU BUHC01

Calea Victoriei 63-81
010065 Bucuresti
 
Puhelinnro +40-755744481

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service